Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Ambasador Turske posetio Novosadski sajam

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Generalni direktor Novosadskog sajam, Slobodan Cvetković primio je u četvrtak, 04. aprila 2023. godine ambasadora Turske, Hami Aksoja i tom prilikom ga upoznao sa aktivnostima koje naša najstarija sajamska kuća sprovodi u vezi sa obeležavanjem važnog jubileja - veka postojanja kao i sa pripremama za jubilarni, 90. Međunarodni poljoprivredni sajam.

            Tokom srdačnog razgovora, iniciran je predlog da Republika Turska naredne godine bude Zemlja partner Međunarodnog poljoprivrednog sajma kao i da se poslovna saradnja uspostavi i na predstojećem Međunarodnom sajmu turizma koji će biti priređen u novembru ove godine na Novosadskom sajmu.
            NJ.E. ambasador Hami Aksoji, zahvalio se na na gostoprimstvu i naglasio da su odnosi Republike Srbije i Republike Turske na najvišem mogućem nivou i da je njegova osnovna inicijativa da razvija ekonomske odnose između naše dve zemlje i razmotriće na najvišem nivou, dalje unapređenje saradnje između Novosadskog sajma i Republike Turske.     On je iskoristio priliku da naglasi važnost i ulogu Novosadskog sajma, kao i veliko interesovanje turskih kompanija za uspostavljanje saradnje, kao i da će naredni koraci u unapređenju poslovne saradnje biti usmereni upravo u tom pravcu.

Izvor: www.sajam.net

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com