Tue07232024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

NAJAVA VIKEND DEŠAVANJA U LEDENOJ ŠUMI 22. - 24. DECEMBAR

  • PDF

            U susret zimskom raspustu i praznicima „Ledena šuma“ vas poziva da provedete zabavni vikend u novosadskom Dunavskom parku jer nas u okviru tematske „Nedelje heroja“ na programu očekuje mnoštvo raznovrsnih besplatnih sadržaja koji će na najbolji način upotpuniti porodična druženja i vikend zabavu za sve generacije.

            Zagrevanje za prvi praznični vikend počinje u petak, 22. decembra, kvalitetnim rok zvukom uz svirku novosadskog benda „Bubika & Pejsmejkersi“ koji će od 20 časova nastupiti na centralnoj muzičko-scenskoj bini u Dunavskom parku.
            U subotu, 23. decembra na klizalištu „Ledene šume“ će od 11 časova nastupiti HAOS animatori koji će svim klizačima prirediti vrhunsku zabavu na ledu dok nas od 17 časova u „Snežnom gradu“ zimskom bazaru „Ledene šume“ očekuje druženje sa Medom Vuletom i omiljenim novosadskim maskotama koji garantuju nezaboravno druženje posebno za najmlađe posetioce i njihove porodice.
            Subotnje veče u „Ledenoj šumi“ obeležiće i kvalitetan zvuk džez muzike jer nas na programu od 20 časova na centralnoj bini očekuje „Voja jazz kvartet“.
            U nedelju, 24. decembra od 11 časova na programu je jutarnje razgibavnje sa HAOS animatorima dok će veče u jedinstvenom ambijentu Dunavskog parka od 18 časova upotpuniti nastup novosadskog horskog sastava „Mi & La na štiklama“ koji će zajedno sa publikom pevati neke od najvećih domaćih i stranih hitova pop muzike.
            Svi muzički i zabavni programi manifestacije su besplatni za posetioce ali imaju humanitarni karakter jer će se tokom celog održavanja ovogodišnje „Ledene šume“, do 14. januara prikupljati donacije za Novosađanku Aleksandru Osvald kojoj su sredstva potrebna za lečenje zloćudnog tumora u inostranstvu.

SLUŽBA ZA PRES I KOMUNIKACIJE
MANIFESTACIJA “LEDENA ŠUMA

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com