Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Grad Loznica - bogat prirodnim lepotama, a još više ljudima

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Turistička organizacija grada Loznice učestvovala je na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 22. do 25. februara 2024. godine u Hali 4,na prostoru regije Podrinje.

I ove godine štand Loznice je privukao pažnju brojnih medija i posetilaca zahvaljujući interaktivnom i multimedijalnom nastupu kao i atraktivnom programu na samom štandu u kom su učestvovali čuveni orkestar „Vožd“ i kvartet „Uvertira“ iz Loznice kao i teatar MIMART iz Beograda sa ciljem promocije festivala LilaLo i Statue festa.
            Festival LilaLo će se ove godine održati od 11. do 14. jula za koji smo pripremili bogat muzičko scenski program, a posetioci će imati priliku da učestvuju u lilanju, 11. jula, veče pred Petrovdan.
            Internacionalni festival živih statua i uličnih zabavljača – Statue fest biće održan od 30.aprilado 01. maja,kada će biti održan i Sajam cveća u Banji Koviljači i brojni drugi atraktivni zabavni događaji za vreme prvomajskih i vaskršnjih praznika.
            - Na sajmu smo promovisali i novi vizuelni identitet grada Loznice koji je takođe privukao pažnju posetilaca kao i novi dvojezični Kalendar manifestacija za ovu godinu. Svih dana sajma posetioci štanda su imali priliku da učestvuju u nagradnoj igri koju smo pripremili za njih.Centralni motiv na štandu je bila silueta Vuka Karadžića, velikana našeg grada.Takođe smo prikazali novu, ekskluzivnu kolekciju suvenira, u pitanju su pamučne čarape sa već prepoznatljivim motivima Vuka Karadžića i azbuke. Sajamski nastup je bio pod sloganom “Grad Loznica -bogat prirodnim lepotama a još više ljudima”, a broj medija, turista i uvaženih gostiju najavljuju izuzetnu posećenost turista i ove godine– izjavila je Snežana Perić, direktorka Turističke organizacija grada Loznica.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com