Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

VitaLife – zdraviji, lepši, zadovoljniji

  • PDF

VitaLife je relativno novo ime na našem prostoru ali, ovo preduzeće je za samo godinu dana uspelo da se nametne kvalitetom i raznovrsnošći proizvoda kao i povoljnim cenama. VitaLife je preko Slovenije (na čijem tržištu se nalaze od 2002. godine), u Srbiju ušao kao zastupnik i distributer proizvoda belgijske kompanije Lanaform.

Lanaform je svetski poznati brend sa 35-togodišnjim iskustvom i znanjem, kada se radi o aparatima i spravama za negu i čuvanje zdravlja, koji je aktivan u preko trideset zemalja širom sveta. Proizvodi za ličnu negu i zdravlje vrhunske tehnologije namenjeni su za široku populaciju, kako za pripradnike treće dobi tako i za najmlađe.
Svoju misiju širenja VitaLife je počeo iz Novog Sada, ali cilj zaposlenih u ovom preduzeću je da se prošire na celu Srbiju. Upoznavanje šire populacije potencijalnih korisnika sa proizvodima VitaLifa prezentuje u televizijskim emisijama. Svakodnevno se vrše kućne i prezentacije, ali najviše se uzdaju u širenje od usta do usta, jer „dobar glas se daleko čuje“. Sebe nazivaju „prodavnicom na točkovima“ zato što se trude da budu uvek tamo gde su potrebni, pa svoj smisao nalaze kako pri društvima penzionera, invalida, specijalzovanim institucijama za rehabilitaciju i banjama, tako i kod najaktivnijeg dela društva, radno sposobnog stanovništva.
Od atraktivnih programa posebno je aktuelan poziv na aktivnu radnu pauzu tokom radnog vremena uz pomoć MOBIL RELAX PAKETA. Akcija kojom se predlaže petnaestominutna pauza na radnom mestu, kojom se pored opuštanja mišića ramena, vrata, leđa i ruku direktno utiče na zdravlje i zadovoljstvo zaposlenih. Krajnji učinak redovnih upražnjavanja aktivnog odmora bila bi osim povećanja radne aktivnosti, bolja koncentracija, poboljšanje radne atmosfere i povećanje učinka i smanjenje bolovanja.
U prostorijama VitaLife-a u Ulici Drage Spasića 6 (na Limanu I), zatekli smo ljubazne domaćine Ljiljanu i Miroslava Kešelja.
- VitaLife je prepoznao problem savremenog čoveka, čoveka koji mnogo radi u stresnim situacijama, a nedostatak vremena se navodi kao ključni izgovor za minimum aktivnosti koje su potrebne organizmu da bi normalno funkcionisao. VitaLife nudi praktično rešenje da uz pomoć aparata Lanaform samo petnaestak minuta dnevno posvetimo sebi, ali kvalitetnih petnaest minuta. Ovim aparatima se poboljšava cirkulacija celog tela ili pojedinih delova. Kada imamo funkcionalno telo koje opslužuje dušu dobijamo zadovoljnog čoveka u „alfa stanju“, spremnog da odgovori na kako na životne tako i na radne zadatke.
Naši aparati su vrhuske tehnologije i kvaliteta a njihova razovrsnost može da odgovori na potrebe i najzahtevijih korisnika. Najprodavaniji aparati su HOME MASS (jastuk za masažu), TRIMAX (masažer stopala) i MISTER MASS (prenosni masažer sa dva para dodataka). Ono što naše proizvode razlikuje od sličnih proizvoda drugih proizvođača jeste što su uglavnom višenamenski, pa tako osim stopala sa trimax-om možete da masirate i listove. Svi parati su mobilni, rasklopljivi i jeftiniji od konkurentskih, ali ne i manje kvalitetni.
- Proizvodi Lanafarm su jednostavni za upotrebu i uz svaki aparat se nalazi odgovarajući priručnik, a mi, zaposleni u firmi VitaLife smo uvek raspoloženi za dodatna objašnjenja i pomoć. Garancija za svaki proizvod je dve godine, a tokom sedam godina smo u obavezi da vršimo servis svakog aparata koji je kod nas kupljen. Postoji mogućnost i da nam klijenti vrate kupljen aparat, ako sa njim nisu zadovoljni, ali do sada se to nije desilo – sa smeškom naš razgovor završava Miroslav Kešelj.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com