Tue07232024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Besplatno skijanje na Kopaoniku za prvomajske praznike

  • PDF

Povodom svečanog završetka ski sezone koja je, po svim kriterijumima, najuspešnija ski sezona u istoriji ski centra Kopaonik, “Skijališta Srbije” su, u znak zahvalnosti vernim posetiocima, za 1. i 2. maj, obezbedila besplatno skijanje.
Predstojeći produženi praznični vikend će biti poslednji ski vikend ove sezone u ski centru Kopaonik. JP "Skijališta Srbije" je pripremilo staze Karaman Greben A i B i Pančićev Vrh koje će biti na usluzi skijašima tokom praznika od 9 do 17 časova. Onima koji žele na drugačiji način da dožive Kopaonik, žičare Karaman Greben i Pančićev Vrh će takođe biti na raspolaganju za panoramsko razgledanje i šetnju.
“Skijališta Srbije” se zahvaljuju svima koji su posetili njihove ski centre protekle zime i doprineli da se obore svi dosadašnji rekordi po posećenosti.
U “Skijalištima Srbije” obećavaju da će predstojeće leto iskoristiti za pripremu staza za narednu zimsku sezonu, koja će biti još spremnija i bezbednije za uživanje u vrhunskom skijanju na najlepšim srpskim planinama.
“Skijališta Srbije” pozivaju sve one koji vole planinu, da dođu i uživaju i u bogatim letnjim sadržajima srpskih planina, koji će uskoro biti predstavljeni.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com