Thu07252024

Poslednja izmena:07:58:03 PM

TOPSRBIJI priznanje Novosadskog sajma

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 12
  • Sledeća

„Poštovani Mihailo,

Zahvaljujem Vam se u svoje lično ime i u ime Novosadskog sajma, na podršci koju ste nam pružili aktivnim praćenjem događaja na protekloj manifestaciji.

U prilogu su Sajamske informacije i linkovi emisija o proteklim sajmovima.

Ujedno koristim priliku da Vas pozovem na saradnju za Sajam LORIST2013. koji će se održati od 1. do 6. oktobra na Novosadskom sajmu.

Srdačno Vas pozdravljam i iskreno želim puno uspeha u daljem radu.

Imelda Monarov Čuljak,

Direktor priredbi, Novosadski sajam AD, Sektor za sajamsku delatnost.“

 

Ovo je tekst e-maila koji je elektronski i štampani časopis www.topsrbija.com Agencije za izdavanje novina BERČEK&BERČEK dobio od Novosadskog sajma, koji sa zadovoljstvom prenosimo. Izuzetno nam znači da je najveća ustanova ove vrste u Vojvodini i šire, Novosadski sajam, prepoznao naše napore da predstavimo NAJBOLJE IZ SRBIJE, a, pre svih, Novosadski sajam to jeste, ali i sve one koji su uvezani za ovu našu brend instituciju, bilo da su učesnici ili posetioci brojnih sajamskih manifestacija.

Uvek se može bolje, ali valja reći iskreno, otvoreno, Novosadski sajam je ove 2012. godine, u vreme zaista teške, možda najteže godine za poslovanje, učinio veliki napor da sprovede u delo svoje zmisli, da uspešno organizuje zacrtani plan održavanja sajamskih manifestacija i u tome je u potpunosti uspeo. Nama je posebno drago što smo i mi svojim delovanjem, uspeli da damo doprinos da Novosadski sajam, Novi Sad, Vojvodina i naša Srbija, zadrže visoku poziciju i ugled u sajamskim krugovima ne samo u regionu, već i u Evropi, gde su ove godine, mnogo veće i uspešnije sajamske kuće odustale od organizacije svojih projektovanih događanja.

TOPSRBIJA će davati i ubuduće svoj puni doprinos afirmaciji Novosadskog sajma, pogotovo što se naredne 2013. godine priprema jubilarni 80. Međunarodni poljoprivredni sajam, koji slovi za najveći u regionu jugoistočne Evrope, ali i u afirmaciji privrede i ljudi u našoj zemlji.

Mihailo Berček, urednik elektronskog časopisa www.topsrbija.com i štampanog izdanja revije TOPSRBIJA-NAJBOLJE IZ SRBIJE.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com