Tue07232024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Kiprani ponovo uživali u blagodetima Merkura

  • PDF

I ove godine, tradicionalno, gosti sa Kipra posetili su Vrnjačku Banju i Specijalnu bolnicu Merkur, saopštila je ova ustanova.
Kako je navedeno, uspešna dugogodišnja saradnja sa sindikatom Elektroprivrede Srbije i sindikatom Elektromreže Jugoistočne Evrope nastavljena je i ovog leta, pa je kao i prethodne godine grupa od 44 Kiprana imala priliku da se sredinom avgusta odmori i uživa u Merkurovim sadržajima.

Gosti sa Kipra koji nisu po prvi put u Merkuru, a među kojima je Savas Hristakis, vođa grupe, istakao je da, kao i svih prethodnih godina, ima samo reči hvale za sve što je video i doživeo. Kako kaže, medicinski tretmani, koji mu posebno prijaju, bogata ponuda opuštajućih masaža i tretmana u wellness centru, blagodeti mineralnih voda i kulturno-istorijski sadržaji predstavljaju razlog njihovog ponovnog dolaska sledeće godine.
Nakon prave srpske dobrodošlice i pratećeg koktela, gosti sa Kipra su iz dana u dan imali priliku da vide sve ono najbolje iz naših krajeva - da obiđu manastir Žiču, posete Mećavnik i Šargansku osmicu, da se upoznaju sa značajnim delom naše istorije kroz posetu Kruševcu, ali i da degustiraju vina u autentičnom ambijentu fabrike Rubin. Imali su priliku da uživaju u našoj muzici, ali i da u domaćoj izvedbi čuju nešto od njihove muzike. Dugogodišnji prijateljski odnosi, proistekli iz ovakvih druženja, čine da svaki naredni susret predstavlja veliko zadovoljstvo, kako za goste sa Kipra, tako i za zaposlene u Specijalnoj bolnici Merkur.
Interesovanje inostranih gostiju za uslugama Merkura ne čudi, ukoliko se ima u vidu da je ponuda svake godine sve bogatija, pa se u ovu ustanovu ne dolazi samo na lečenje, već i na odmor i relaksaciju. Ovakva poslovna politika rezultirala je time da se u odnosu na prošlu godinu broj inostranih gostiju iz Rusije, Norveške, Kipra i drugih zemalja povećao za 30%.

Nina Stamenić, PR
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com