Thu07182024

Poslednja izmena:07:53:45 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Sajam pčelara Vojvodine u subotu, 7. marta u Novom Sadu

Sajam pčelara Vojvodine u subotu, 7. marta u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Saavez pčelarskih organizacija Vojvodine u saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom Univerziteta Novi Sad, organizuje tradicionalno XXXVIII  Sajam pčelara Vojvodine u subotu 7. marta 2020. godine na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, Trg Dositeja Obradovića 8, sa početkom u 09.45 časova.

            U stručnom delu biće obrađene četiri aktuelne teme.
            Pčelar i apiterapeut Karl Vogrinčić, Republika Slovenija, govoriće o iskustvima, mogućnostima i značaju APITERAPIJE i APITURIZMA.
            Pčelar Slobodan Dolašević, Golden Bee DOO, potražiće odgovore na pitanja - HILJADU ZAŠTO I HILJADU ZATO.
            Dr.vet.med. Robert Bali, Republika Slovenija, izneće svoja iskustva vezana za  KONTROLU VAROE U KLIMATSKI PROMENJENOJ OKOLINI.
            Advokat Nikola Janković, advokatska kancelarija Beograd, govoriće na temu: PRAVO I PČELARSTVO.
            Sajam, će pratiti velika PRODAJNA IZLOŽBA pčelarske opreme, pribora,  pčelarske literature, preparata za lečenje pčele, repromaterijala za pčelarstvo i pčelinjih proizvoda, koja počinje u 9.00 časova  na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, Trg D. Obradovića 8.
Bliže informacije možete dobiti na telefone +381 63 547 012, ili Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
            Održavanje Sajma pomažu Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo AP Vojvodine, Privredna komora Vojvodine, Naučni institut za ratarstvo i povrtarstvo  u Novom Sadu,  Dnevnik - Poljoprivrednik Novi Sad i drugi donatori.

Aleksandra Milić,
Dnevnik - Poljoprivrednik

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com