Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Promocija knjige ALGORITAM ZA UPRAVLJANNJE DOGAĐAJIMA u KCNS

Promocija knjige ALGORITAM ZA UPRAVLJANNJE DOGAĐAJIMA u KCNS

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Prirodno matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu, poziva na promociju knjige ,,Algoritam za upravljanje događajima'', u četvrtak, 5. mart,  19 sati, klub ,,Tribina mladih'' KCNS.

            O knjizi sa aktuelnom i interesantnom tematikom govoriće Obrad Škrbić, direktor Studentskog kulturnog centra Novi Sad i doc. dr Miroslav Vujičić, profesor PMF-a i jedan od recenzenata ovog izdanja. Prisutnima će se obratiti i autori knjige, doc. dr Mirjana Kovačević, profesor Visoke škole za komunikacije u Beogradu i doc. dr Igor Stamenković profesor PMF. Moderator promocije je Simonida Stanković Karlaš, lektor i sekretar departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a.
            Upravljanje događajima jedna je od najzastupljenijih tehnika u oblikovanju stavova i mišljenja javnog mnjenja, promocije i PR-a, ali i podizanja turističkih potencijala destinacija.          Izdanje ove knjige pomogla je Uprava za kulturu Grada Novog Sada prepoznajući njenu vrednost kao koristan alat za aktere u kulturi i kreativnim industrijama i one koji se pripremaju da to budu; za studente i sve profesionalce koji se u okviru svojih radnih pozicija bave projektnim menadžmentom, planiranjem prodaje i odnosima s javnošću.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com