Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back KULTURA OBELEŽAVANJA Kutak za ulepšavanje, cveće i pokloni za 8. mart u bioskopima Cineplexx Promenada i Arena Cineplexx

Kutak za ulepšavanje, cveće i pokloni za 8. mart u bioskopima Cineplexx Promenada i Arena Cineplexx

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Bioskop Cineplexx Promenada obeležava Dan žena uz brojna iznenađenja za dame i sjajne filmove. Pozivamo sve ljubiteljke bioskopa da provedu njihov dan u Cineplexx Promenadi uz kutak napravljen samo za njih, cvet koji smo pripremili za svaku damu i poklone za najsrećnije.

            U nedelju, 8. marta, u periodu od 19h do 22h, u kutku za ulepšavanje u holu bioskopa, Unitech Hair & Beauty pobrinuće se da vaša kosa zasija punim sjajem, Studio Vila Četkica biće zadužen za vašu savršenu šminku, a cvećara Viridis Flowers svaku damu će obradovati prelepim cvetom. Pred projekciju filma „K’o šef” od 20:50h najsrećnije očekuju poklon vaučeri za venčanja od foto studija Pixels.
            Samo neki od filmova u kojima ćemo uživati tokom celog dana 8. marta u Cineplexx bioskopima su najnoviji naslovi „21 most”, Klint Istvudov „Ričard Džuel”, domaći film “Otac”, animirani film “Napred”, “Nevidljivi čovek”, kao i romantični filmovi i komedije “Led 2”, “Sluga”, “K’o šef”, akciona komedija “Loši momci zauvek”, film “Gospoda”, “Marica i Ivica”, “Ostrvo fantazija” i mnogi drugi.
            I bioskop Arena Cineplex obeležava Dan žena uz sjajne filmove i brojna iznenađenja za dame. Pozivamo sve ljubiteljke bioskopa da provedu njihov dan u Areni Cineplex uz kutak napravljen samo za njih, cvet koji smo pripremili za svaku damu i poklone za najsrećnije.
            U nedelju, 8. marta, u periodu od 19h do 22h, u kutku za ulepšavanje u holu bioskopa, stručnjaci za frizure i šminkanje iz studija Loft Parrucchieri by Petar Kostić pobrinuće se da ulepšaju svaku damu koja to bude želela, a cvećara Viridis Flowers će svaku posetiteljku bioskopa obradovati prelepim cvetom. Pred projekciju filma „Otac” od 20:15h najsrećnije očekuju poklon vaučeri za venčanja od foto studija Pixels.
            Vaš dan provedite kao prave filmske dive. Očekujemo vas u bioskopu Cineplexx Promenada i Arena Cineplex.

Jelena Galetin - Žakić
Regional Marketing Manager
CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com