Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Merkur stručno i odgovorno organizuje svoje poslovanje i usluge za goste

Merkur stručno i odgovorno organizuje svoje poslovanje i usluge za goste

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Menadžment Specijalne bolnice Merkur u okviru vanrednog stanja proglašenog u Republici Srbiji, nastoji da pažljivo i odgovorno prati  aktuelnu situaciju u vezi sa korona-virusnom pandemijom i donosi adekvatne zaključke za reorganizaciju poslova.

            Tokom protekle nedelje, preduzet je niz preventivnih higijensko-bezbednosnih mera, kako bi se potencijalno širenje virusa sprečilo među gostima i zaposlenima u Merkuru. Boravak gostiju, odvija se uz poštovanje „Upustva o preventivnim merama u vezi COVID-19“ donetog 13. marta 2020. godine, koje je u skladu sa procedurama Regionalnog centra za kontrolu bolesti.
            Menadžment Merkura učestvovao je u radu vanrednog sastanka hotelijera Vrnjačke Banje, koji je imao za cilj da sagleda i proceni nivo rizika, kao i da predloži adekvatne krizne mere na nivou destinacije. Zaključeno je da je turizam privredna grana koja je najteže pogođena krizom, a posebno Vrnjačka Banja kao destinacija sa najvećim brojem hotela u Srbiji. Hotelijeri su razmotrili set hitnih mera podrške, sa ciljem održavanja broja zaposlenih u hotelima tokom kirznog perioda.
            Po zvaničnim informacijama u Vrnjačkoj Banji trenutno nije dijagnostikovan nijedan slučaj koronavirisa.
            U svetlu događaja koji se brzo dešavaju, nastavićemo da Vas ažurno i detaljno obaveštavamo o svim tekućim situacijama i aktivnostima .

Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju “Merkur”
Beljić Bojana, master ing. organizacionih nauka,  PR i referent marketinga

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com