Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vojvodina četiri godišnja doba

Vojvodina četiri godišnja doba

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

            Vojvodina u svim godišnjim dobima ima mnogo toga da ponudi turistima. Svako godišnje doba ima svoje čari koje se odražavaju na turističku ponudu Vojvodine. Upravo tu raznolikost turističke ponude Vojvodine Turistička organizacija Vojvodine je pretočila u brošuru „Vojvodina četiri godišnja doba“.

            Brošura je nastala kao rezultat četiri promotivne ture za medije koje je organizovala Turistička organizacija Vojvodine u prethodne dve godine. Promo ture pod nazivom „Zima na salašima“, „Vojvođanska prolećna rapsodija“, Panonska letnja avantura“ i „Duša vojvođanske jeseni“ su realizovane tematski, svaka je obuhvatala turističke atrakcije Vojvodine prema godišnjem dobu.
            Dakle, brošura „Četiri godišnja doba“ posetiocima daje predloge kako provesti odmor u Vojvodini u zavisnosti na period godine. U brošuri su detaljno predstavljene turističke destinacije sa svim sadržajima, gradovi, prirodne i kulturne atrakcije, objekti smeštaja, ugostiteljski objekti i ostalo. Posetioci u brošuri mogu naći i cene smeštaja, kao i cene ulaznica i radno vreme objekata kulture.
            Brošura će poslužiti svima koji se odluče posetiti Vojvodinu da na brz i jednostavan način isplaniraju svoj odmor.
            Brošuru „Vojvodina četiri godišnja doba“ možete preuzeti na internet adresi: https://vojvodina.travel/media/2020/06/4-godisnja-doba-FINAL-FINAL-SRB-cip-i-fotke-2020.pdf

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com