Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE BSC SEMINAR DR NIKA

BSC SEMINAR DR NIKA

  • PDF

            OPORAVAK, PRODUKTIVNOST I EFIKASNOST NA POSLU NAKON KRIZE - radni je naziv seminara dr Nika prof. dr Nikole Čanka, koji 12. i 13. juna u svojim prostorijama (Bulevar oslobođenja 81/X, Novi Sad) organizuje BSC centar - poslovne obuke, sertifikacija, implementacija standarda. Dolazi u pravi čas, u vreme kada izlazimo iz vanrednog stanja i pandemije izazvane virusom Kovid19 koji je u gotovo svim sektorima života i rada ostavio tragove.

            Ako osećaš da ne radiš istim kapacitetima kao pre samo nekoliko meseci, gubiš volju i motivaciju, plašiš se za svoje radno mesto ili firmu... Ili, ako se osećaš nesigurno u pogledu svojih znanja i kompetencija i plašiš se neuspeha... Pravo je vreme da se trgneš! Pronađi novu motivaciju i povrati svoj radni elan i efikasnost! Uz inovativne alate i antistres tehnike dr Nika oslobodi se stresa, stega i prodiši!
            Saznaj kako da prepoznaš svoje potencijale i kvalitete i kako najbolje da prezentuješ sebe i svoj rad! Podigni svoje samopouzdanje i zablistaj u svakom okruženju! Otkrij kako da odabereš i postaviš pred sebe nove ciljeve i uočiš skrivene potencijale. Nauči na šta da se fokusiraš, kako da budeš efikasniji, produktivniji i zadovoljniji sobom i kako to da preneseš na svoje okruženje. Usavrši svoju komunikaciju i efikasnije upravljaj vremenom! Sagledaj situaciju iz nove perspektive i unapredi kvalitet svog života!
            Prof. dr Nikola Čanak je akademski profesor primenjene psihologije i komunikologije, medicinskih nauka i sudske medicine, predavač na najpoznatijim univerzitetima širom sveta, personalni trener brojnim vrhunskim sportistima, poslovnim i javnim ličnostima, funkcionerima i liderima najvećih svetskih kompanija. Majstor džudoa i nekadašnji trener reprezentacije Jugoslavije. Svestrana i svetska ličnost čija predavanja i seminare s punom pažnjom upijaju već generacije polaznika! Imaš ekskluzivnu priliku da ga slušaš u Novom Sadu ovog juna!
            Kome je seminar namenjen?
            Bilo da si na asistentskoj ili menadžerskoj poziciji, referent ili stručni saradnik u bilo kojoj branši, dr Nik ima odlične alate koje svako može da primeni za lično usavršavanje!
Termin održavanja seminara je 12.6. od 15 - 20 h i 13.6. od 10 - 15h u prostorijama BSC informativnog centgra za obuke, standardizaciju i sertifikaciju, Bulevar oslobođenja 81/X, Novi Sad.
            U cenu od 12.000 dinara su uključena dva dana stručnih predavanja, kafe pauze i užine. Odobrava se 10% popusta za najbrže tri osobe koje se prijave na seminar, kao i 15% popusta za grupe od minimum 3 člana. Broj polaznika je ograničen!
            Detaljan plan obuke pogledaj na: http://www.bsccentar.rs/…/oporavak-produktivnost-i-efika…/52. 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com