Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE VOJVODINA 4 GODIŠNJA DOBA - DOBRA PONUDA ZA AGENCIJE I INDIVIDUALNE GOSTE

VOJVODINA 4 GODIŠNJA DOBA - DOBRA PONUDA ZA AGENCIJE I INDIVIDUALNE GOSTE

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Turistička organizacija Vojvodine osmislila je četiri različita turistička programa u cilju razvoja i promocije destinacije. Ovi programi tako Vojvodinu čine interesantnom tokom cele godine.

            Osmišljene su teme vezane za godišnja doba: „Zima na salašima“, „Vojvođanska prolećna rapsodija“, „Panonska letnja avantura“ i „Duša vojvođanske jeseni“. Programi su predstavljeni u brošuri kroz priče o turističkim destinacijama, prirodnim i kulturnim atrakcijama, smeštajnim i ugostiteljskim objektima.
            Ovaj vodič je naročito koristan za receptivne turističke agencije, jer sadrži cene smeštaja, kao i cene ulaznica, radno vreme i kontakte institucija kulture. Na ovaj način agencije, ali i individualni gosti, lakše će planirati svoje putovanje. Brošure na nekoliko jezika nalaze se u Turističkom informativnom centru Vojvodine. Više o tome pogledajte na: https://vojvodina.travel/media/2020/06/4-godisnja-doba-FINAL-FINAL-SRB-cip-i-fotke-2020.pdf.
            Turistička organizacija Vojvodine poziva receptivne turističke agencije koje u svojoj ponudi imaju programe za Vojvodinu da ih pošalju. U sledećem biltenu biće objavljen tekst o ukupnoj ponudi kao i linkovi ka agencijama.
            Potrebno je da agencije pošalju programe na srpskom i engleskom jeziku, kao i linkove ka svom sajtu, kako bi bilo vidljivo gde se one nalaze. Ovo će posebno biti interesantno turoperatorima i medijima iz inostranstva kojima se šalje bilten na engleskom jeziku. Programe možete poslati na e-mail adresu: milica.susnjic@vojvodina.travel

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com