Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Svetski dan wellnesa i u Srbiji

Svetski dan wellnesa i u Srbiji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Svetski dan wellnesa, 13. jun, biće obeležen i ove godine u 150 zemalja sveta, na svim kontinentima, na 7.000 lokacija. U Srbiji centralni događaj desiće se u Specijalnom rezervatu prirode Obedska bara.
            - Ovo je prvi  24 časovni wellnes Livestream događaj u svetu koji počinje na Novom Zelandu, a završava se na Havajima. Srbija će se po peti put naći na svetskoj mapi velnesa.

U programu će učestvovati  63 predavača iz celog sveta. Srbiju će predstavljati dr Gorana Isailović, ekspert šumske medicine i Peđa Filipović, edukator i kreator wellnes masaža -izjavila je za Srpsku ekonomiju Nataša Ranitović, ambasador Svetskog dana velnesa za Srbiju i Republiku Srpsku.
            Programom je predviđena šetnja „Šumsko kupatilo", koju će predvoditi Ivana Lozjanin, medijator za šumsku medicinu, a govoriće i dr Gorana Isailović. Organizatori su Klaster zdravstvenog, velnes i spa turizma Srbije i Vojvodinašume AD.
            Svetski dan wellnesa se obeležava od 2012. godine u cilju promocije wellnes filozofije i podizanja svesti o značaju „wellbeing", zdravog, aktivnog načina života.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com