Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI Magija Fruških termi

Magija Fruških termi

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Posle tri meseca pauze, novootvoreni hotel „Fruške terme“ (decembar 2019), podno Vrdničke kule, od petka, 12. jula 2020. ponovo je dostupan turistima. Jeleni Radivojević, izvršnoj direktorici hotelijerstva, odgovarajući na pitanja, na druženju sa grupom predstavnika medijskih kuća, okupljenim tim povodom, trebalo je dosta vremena da prisutne upozna sa svim sadržajima ovog velelepnog objekta, prvih „termi“ u Srbiji, u sklopu Etno kompleksa „Vrdnička kula“.

            - U našem narodu je ustaljen termiin banja, ali se on povezuje sa nekom vrstom lečilišta. Mi smo želeli da istaknemo vrednost termomineralnih izvora i prevenciju, odnosno očuvanje zdravlja. Želeli smo da naglasimo blagodeti termomineralne vode kojima je ispunjeno osam otvorenih i zatvorenih bazena, temperature 32°C - rekla je direktorica, i nastavila: - Tek kada dođete u „Fruške terme“ osetite magiju. Zato je moto naše kampanje za „Fruške terme“: Korak - dva do odmora i sna!, smatrajući da ovde ima za svakog po nešto. Za one koji žele aktivan odmor, tu je adrenalin parka, planinarenje, biciklizam, šetnje stazama zdravlja; za one koji više vole odmor i uživanje mogu to učinitii kroz wellness&spa program: u centralnom unutrašnjem bazenu sa „brzom rekom" i masažerima i vodenim mlaznicama, otvoreno-zatvorenom bazenu za isplivavanje; panoramskom mozaik bazenu sa pogledom na Banju Vrdnik; otvorenom 25-metarskom plivačko-rekreativnom bazenu, velikom otvorenom bazenu i „infinity" pogledom na Banju Vrdnik. Za porodicu sa malom decom dečji svet sa dečijom hidromasažnim bazenom i bazenom sa toboganom i vodenom pećnimom učiniće zadovoljnim i decu i njihove roditelje. Slana soba, parno kupatilo, kaldarijum sa slanom maglom, ruska banja, infracrvena sauna, finska sauna, hromosauna, relaks soba soba sa vodenim krevetima, tepidarijumi, kneip staza, panorama sauna, takođe su pogodnosti u kojima gosti „Fruških termi“ mogu da se opuste.
            Kao vrhunac zadovoljstva u okrivu „Fruških termi“ nalazi se restoran sa konceptom zdrave ishrane. Za sladokusce, i one naklonjenije domaćoj hrani, restoran u Etno naselju nudi tradicionalne specijalitete uz zvuke tamburice. Za sve one koji podrazumevaju odmor u intimnijem ambijentu etno kućice kopleksa „Vrdnička kula“ pravi su izbor za njih.
            Hotel „Vrdnička kula“ sa svečanom salom koja prima do 600 zvanica i osveštanu crkvu Svetog Đorđa, mladenci često biraju za mesto na kojem će izeći sudbonosno „da“. Kao poklon domaćina za taj čin, dobijaju mogućnost noćenja u luksuznom apartmanu sa đakuzijem, ili u rustičnom bungalovu - kućici za mladence, po svom izboru.
            Bogatstvo sadržaja, daje mogućnost različitih doživljaja, i odmor po svačijoj želji i meri. Hotel „Fruške terme“ deo su Resort „Fruške terme“, u čijem sastavu su hotel „Premier Aqua“, Etno naselje „Vrdnička kula“ i „Fruške terme“.
            „Premier Aqua“ otvoren 2012. godine u Banji Vrdnik, orijetisanom ka zdravstvenom turizmu, nalazi se vrhunski opremljena ordinaciji „Aqua Medica" u kojoj radi visokostručno osoblje iz oblasti fizikalne medicine, koju predvodi dr Hadi Mansouri. U ordinaciji „Aqua Medica"  uz pomoć najsavremenije aparature i prirodnog dejstva lekovite vode postižu se neverovatni rezultati na polju fizikalne medicine. Kvalitet uslova i rada ove ordinacije prepoznala je i Evropska spa asocijacija koja je dodelila hotelu „Premier Aqua“ nagradu „Najbolji inovativni medicinski centar u Evropi” (ESPA).  Etno kompleksu „Vrdnička kula“ je 2017-te godine, dodeljena nagrada za najbolji „mali" turistički smeštaj u Srbiji 2017-te godine, kao i nagrada „Kapija uspeha“ Privredne komore Vojvodine, u kategoriji hotelskog zdravstvenog, kongresnog i poslovnog centra. i mnoge druge. „Fruške terme“ posle iskustva gostiju očekuje ocenu kolega i stručne javnosti. S obzirom na znanje, predanost i ljubav onih koji su osmislili ovaj vrhunski koncept zavrediće brojna priznanja u zemlji i inostranstvu.
             - Pandemija nam je ugrozila neke planove i zato u narednom periodu treba da nadoknadimo tri meseca. S obzirom na našu ponudu i klijentelu kojoj je poznat naš nivo usluga i profesionalnost osoblja, verujem da ćemo zastoj brzo nadoknaditi. S obzirom na neizvesnost putovanja u inostranstvo ove godine poručujemo - More je na Fruškoj gori. Sve što u svojoj ponudi imaju Švajcarske i banje u Češkoj možemo da ponudimo i mi na Fruškoj gori. Za letnji period osmislili smo sedmodnevne i dvonedeljne pakete, uključeni smo i u program vaučera, i zato oni koji su umorni i željni da dožive nešto novo, mogu da dođu kod nas. Odavde će otići odmorni, zdravi, i pre svega zadovoljni - poručila je Jelena Radivojević.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com