Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Danko Deneš: Misija agencije Alfa Travel je predstavljanje Vojvodine i Srbije kao atraktivne destinacije

Danko Deneš: Misija agencije Alfa Travel je predstavljanje Vojvodine i Srbije kao atraktivne destinacije

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Danko Deneš, vlasnik firme Alpha Travel SEE osnovane 2016-te godine, sa sedištem u Subotici bio je jedan od govornika na konferenciji održanoj u Privrednoj komori Vojvodine, na temu „Leto 2020.“

            Tom prilikom gospodin Deneš, kao organizator turističkih putovanja, izjavio je da je misija firme Alpha Travel SEE  da predstavi Vojvodinu i Srbiju stranom tržištu kao atraktivnu destinaciju, kao i da je osnovni posao da se prvenstveno  bavi receptivnim turizmom.
            - Zbog mog pređašnjeg radnog iskustva, naša ciljna grupa su turisti iz Mađarske, sa Bliskog Istoka i iz Kine, međutim stižu nam gosti i iz susednih zemalja i Češke. Ono što nudimo su pretežno obilasci gradova (pored glavnih gradova, nudimo obilaske u Subotici, Somboru, Senti, Bačkoj Topoli i Kanjiži), zatim jednodnevne izlete (koji kreću iz Subotice, Sombora, Novog Sada i Beograda), kao i kraće tematske odmore širom Srbije (pretežno gastro, vinske, rekreativne i istorijske ture). Pošto nam većina klijentele stiže iz Mađarske, pre tri godine smo napravili platformu pod imenom Szerbia Magyarul (tj. Srbija na mađarskom), gde našim najbližim susedima nudimo opšte informacije i paket aranžmane, kao i različite kraće ili duže programe po Srbiji. Ova web platforma je na mađarskom jeziku. Osim web stranice, koristimo i socijalne mreže (Facebook i Instagram) gde imamo preko 8000 pratioca. Početkom ove godine smo izvršili dodatne izmene na web stranici, koja sada već nudi i mogućnost online rezervisanja i plaćanja, što će olakšati celokupan način poslovanja – obavestio je Deneš.
            Nakon pauze, koju smo svi mi imali zbog dobro poznatih razloga, firma Alpha Travel SEE je nastavila rad sa još više elana, motivacije i želje da pomogne turističkom marketingu Vojvodine i Srbije. Prioritet su im trenutno susedne zemlje, ali apsolutni fokus i dalje je na turistima iz Mađarske.
            - U cilju da kooperacija dveju zemalja - Srbije i Mađarske - i na nivou turizma ojača, čast mi je da predstavim naš najnoviji projekat pod imenom PRAVAC MAĐARSKA, koji smo namenili svim onim dragim sagrađanima, koji su spremni, željni i voljni da upoznaju Mađarsku i njene čari. Web platformu pod nazivom www.pravacmadarska.com smo upravo lansirali, tako da ćemo prodavati dnevne ture, izlete i kraće wellness odmore u Mađarskoj namenjene srpskom tržištu. I ova platforma će biti dostupna preko Facebooka i Instagrama, gde ćemo - kao što smo to radili i kod projekta "Srbija na mađarskom" - gledati da dočaramo sve ono najlepše i najbolje o Mađarskoj svim svojim pratiocima. Ono što nudimo uz pakete je asistencija na srpskom tj. pomoć u snalaženju na mađarskom jeziku za vreme boravka naših gostiju u Mađarskoj - najavio je Danko Deneš, vlasnik firme Alpha Travel SEE.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com