Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Matematičko slavlje na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu

Matematičko slavlje na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu

  • PDF

            Svečanost povodom 25 godina postojanja i 100 brojeva časopisa za matematiku i računarstvo „Tangenta" biće održana u petak, 19. juna 2020. godine, na Departmanu za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu,Trg Dositeja Obradovića 4.

            Obeležavanje jubileja počinje u 10 časova, u Klubu nastavnika na Departmana za matematiku i informatiku (DMI), II sprat, Okruglim stolom „Perspektiva časopisa Tangenta".
Konferencija za novinare je u 12 časova, isto u Klubu nastavnika DMI. U 13 časova, ispred Amfiteatra 1 DMI je otvaranje izlozbe „100 brojeva Tangente", a u 13.15 u Amfiteatru 1 počinje specijalno izdanje konferencije talentovanih srednjoškolaca Srbije „Matematički podijum mladih".
            Prateće manifestacije ove svečanosti su promocija kataloga svih naslovnih strana „Tangente“, kao i dodela nagrada najuspešnijim takmičarima srednjoškolcima južnobačkog okruga (odmah posle konferencije Matematički Podijum Mladih).
            Organizatori obeležavanja jubileja su Društvo matematičara Srbije, Društvo matematičara Novog Sada i Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com