Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Vila Breg biser Banata

Hotel Vila Breg biser Banata

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

            Hotel „Vila Breg“**** u Vršcu, dobitnik je najvišeg priznanja za kvalitet usluga Privredne komore Vojvodine „Kapija uspeha“ u kategoriji hotela za kongresni i poslovni turizam za 2019. godinu. Priznaje je ispred ovog prstižnog vojvođanskog hotela primila direktorica, gospođa Julkica Mitrašinović. Evo i kratkog obrazloženja stručne komisije za dodelu godišnje nagrade „Kapija uspeha“:

            Hotel „Vila Breg“ (http://www.villabreg.com), nalazi se na obroncima Vršačkih planina, daleko od gradske vreve. Kategorisan je sa četiri zvezdice. Hotel raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica, 6 apartmana, 25 jednokrevetnih, 15 jednokrevetnih i 4 porodične sobe, opremljenih najsavremenijom hotelskom tehnologijom.
            Hotel je pogodan kako za poslovna tako i porodična putovanja. U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen sa pogledom na ravnicu, otvoreni multifunkcionalni teren i prostrana letnja terasa restorana „Eol“.
            Deo bogate hotelske ponude je i restoran „Eol“, kapaciteta do 300 mesta, koji nudi vrhunsku uslugu hrane i pića.
            Hotel poseduje modernu kongresnu dvoranu i 2 dve banket sale, pogodne za organizaciju raznih oblika poslovnih aktivnosti i sadržaja.
            Spa centar hotela, sa otvorenim i zatvorenim bazenom, urađen je po uzoru na vrhunske svetske spa centre i nudi usluge terapijske i relaksacione masaže.
            Hotel poseduje prostranu Dečju igraonicu za bezbedan i kreativan boravak dece, uz mogućnost organizovanja animacijskog programa.
            Sofisticiran izgled, zdrava hrana i prijatno osoblje pobrinuće se za Vaš jedinstven doživljaj, poručuje menadžment najboljeg hotela u ovom delu Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com