Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back HRANA I PIĆE HRANA Poslastičarnica Vremeplov omiljeni izbor Novosađana

Poslastičarnica Vremeplov omiljeni izbor Novosađana

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Poslastičarnica „Vremeplov“ dobitnik je najvišeg priznanja za kvalitet usluga Privredne komore Vojvodine „Kapija uspeha” za 2019. godinu, za značajan doprinos razvoju turističke destinacije i očuvanju tradicije.

            Poslastičarnica „Vremeplov“ , sa tradicijom poslovanja dugom 20 godina, jedna je od najpoznatijih ugostiteljskih objekata u Novom Sadu. U punom kapacitetu objekat raspolaže sa 150 mesta za sedenje. U sklopu objekta je i staklenik i bašta koji obiluju neverovatnom količinom svih vrsta bilja, među kojima se ističu egzotične vrste poput mandarine, limuna, pomorandže, čak i masline.
            Torte izrađene po originalnim, tradicionalnim recepturama od najkvalitetnije belgijske čokolade, pozicionirale su poslastičarnicu „Vremeplov“ kao najbolju u Jugoslaviji  2002. godine. Specijalna diploma za profesionalizam u struci od međunarodne asocijacije eksperata gastronomije, „Turistički cvet“ za unapređenje kvaliteta usluga i razvoj receptivnog turizma u Srbiji - kao najbolji kafe bar, samo su neke od brojnih prestižnih nagrada.
            U bogatoj ponudi imaju 240 vrsta najkvalitetnijih kafa.
            U autentičnom enterijeru, uređenom po svetskim standardima, izloženi su brojni eksponati iz porodične kolekcije, sa kraja devetnaestog i početka dvadesetog veka, kao i mnoštvo antikviteta, originalnih primeraka sa kompletnim alatima za pripremu poslastica iz tog perioda.
            Ukusne poslastice, ljubazno osoblje i autentični ambijent, samo su neki od razloga zbog kojih je „Vremeplov“ omiljeni izbor brojnih Novosađana.
            Više o bogatoj ponudi Poslastičarnice „Vremeplov“ možete da pogledate na sajtu https://www.vremeplov.net.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com