Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM HOTELI Kapija uspeha za Hotel Srbija Lux Stara Pazova

Kapija uspeha za Hotel Srbija Lux Stara Pazova

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Hotel „Srbija Luks”**** (https://www.sportskicentarfss.co.rs) dobitnik je najvišeg priznanja za kvalitet usluga Privredne komore Vojvodine „Kapija uspeha” u kategoriji hotela za sportsko rekreativni i poslovni turizam, koje je ispred ovog hotela 23. juna 2020. godine na svečanosti u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu primila menadžer Aleksandra Šubić.

            Hotel „Srbija Lux“ lociran je u Staroj Pazovi, u okviru Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije, i raspolaže smeštajnim kapacitetom od 64 dvokrevetne sobe i 4 apartmana. Ovaj prestižni sportsko - turistički kompleks originalne arhitekture pruža mogućnost organizovanja pripremnog boravka za sve domaće i inostrane sportske selekcije.
            U sklopu hotela „Srbija Lux“ nalaze se pet konferencijskih sala, koje su  u potpunosti opremljene najmodernijom tehnologijom, audio i video projekcionim sistemima sa mogućnošću prevođenja, kao i bežičnim internetom. Multifunkcionalna konferencijska sala  kapaciteta od 200 mesta, pres sala sa 50 mesta, UEFA sala sa 30 mesta i dva VIP salona, kapaciteta 70 i 15 mesta, čija multifunkcionalnost pruža mogućnost za organizovanje raznih vrsta događaja kao što su seminari, prezentacije, edukacije, savetovanja, pres konferencije,tim bilding, itd.
            Gostima su na raspolaganju i otvoreni tereni za fudbal, teniski teren, multifunkcionalna sportska hala idealna za mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku i ostale dvoranske sportove, kao i teretana.
            Restoran hotela nudi pažljivo odabrani meni koji obiluje specijalitetima internacionalne kuhinje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com