Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM HOTELI Magija FRUŠKIH TERMI

Magija FRUŠKIH TERMI

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Impozantan Wellness & Spa hotel „Fruške Terme“ 4**** smešten je u Vrdniku, na jednom od najlepših obronaka Fruške gore, na samoj ivici Nacionalnog parka. Udaljen samo 45 minuta od Beograda i 30 minuta od Novog Sada, okružen prelepom prirodom, hotel „Fruške Terme“ svojim gostima nudi širok asortiman aktivnosti i užitaka za beg od vreline gradskog asfalta i vreve koju gradovi nesumnjivo podrazumevaju.

            U sklopu užitaka koje hotel „Fruške Terme“ može ponuditi, na raspolaganju ima wellness centar površine preko 7500m² i 1500m² termo-mineralnih vodenih površina koje će učiniti da se osećate kao da ste na moru. U sklopu wellness centra, gostima je na raspolaganju i sauna svet sa 12 sauna i parnih kupatila, slanom sobom, hamamom i unikatnom relax zonom sa vodenim krevetima. Ukoliko ste pak više ljubitelj uživanja u različitim tretmanima za telo, koji pored ultimativnog opuštanja nude i lekovita svojstva, na raspolaganju su vam raznovrsne terapeutske i relaksirajuće masaže koje stručni terapeuti izvode samo za vas.        
            Još od pamtiveka se kupanje u lekovitoj termalnoj vodi koristilo za jačanje organizma i imuniteta. Nekada je ova pogodnost bila smatrana statusnim simbolom vladara i kraljica, dok je danas svako u mogućnosti da bude „vladar svog blagostanja”, te da kvalitetno ugodi sebi i doprinese svom dobrom zdravlju. U hotelu „Fruške Terme“, pored atraktivne ponude tretmana lica i tela, izdvajaju posebnu autentičnu masažu koja pruža opšte blagostanje - masažu sa pindama.
            Pinde su sačinjene od prirodnih materijala i pažljivo biranih lekovitih biljaka ubranih u Nacionalnom parku Fruška gora u kombinaciji sa „Premier" rakijom. Masaža sa pindama je aromaterapeutska, a magičan efekat se postiže kada se pinde greju na pari, te pored zagrevanja tela, one detoksikuju, opuštaju mišiće, otklanjanju nesanicu, napetost i uopšteno blagotvorno deluju na ceo organizam. Uz osećaj apsolutnog opuštanja i mira, sa sobom nosite miris lekovitog bilja Fruške gore.
            Imajući u vidu jedinstvenu ponudu hotela „Fruške Terme“ gde su vam na raspolaganju čak 12 sauna i parnih kupatila, ali i slana sobe, bitno je napomenuti zašto je baš slana soba široko poznata po brojnim blagodetima koje donosi. U wellness centru, u sauna svetu, gostima je na raspolaganju slana soba (haloterapija), gde se preporučuje doziran boravak u prostoru koja ima lekovitu mikroklimu prirodnih slanih pećina. Vazduh je zasićen najfinijim česticama soli sa brojnim mikroelementima koji pozitivno utiču na ljudski organizam, tako da se boravak u slanoj sobi preporučuje svima. Samo neki od benefita slane sobe su - pozitivan uticaj na raspoloženje, jačanje imuniteta, pravilno disanje, rad srca i čistoća kože.
            Pored brojnih atrakcija u wellness centru, hotel „Fruške Terme“ nudi preko 1500m² termo-mineralnih vodenih površina temperature od 29 do 32°C, čija blagotvorna dejstva prirodnih izvora uspostavljaju ravnotežu između zdravlja, lepote i dobrog osećaja koju boravak u termalnoj vodi pruža. Termalna voda osim sto u sebi sadrži minerale je i hipoalergena, a samim tim je pogodna za osetljivu i iritiranu kožu. Prirodno je čista i bogata mineralima, te zbog toga termalna voda u bazenima ima umirujuće i protiv-upalno dejstvo, dok bogatstvo ovim vodama čini hotel „Fruške Terme“ homeo-termama. Povoljno utiče na lokomotorni sistem, na oporavak kod respiratornih bolesti ili reumatskih oboljenja.

            Svoje zdravlje možete  poboljšati korišćenjem slane sobe, sauna, kao i raznovrsnih masaža uz upotrebu termalne vode upravo u hotelu „Fruške Terme“ u banji Vrdnik. Dopustite sebi da uživate.
            Ukoliko pak više volite „aktivan odmor“ preporuka je - adrenalin park u blizini hotela „Fruške Terme“. Park je u vijugavom spustu od 450m smešten u samim krošnjama Nacionalnog parka, sa preko 30 platformi različite težine i visinske razlike od preko 50m.
Od 01. jula gostima je na raspolaganju i najduži zip lajn u regionu. Impozantne dužine od 1470m, koju posetilac prelazi brzinom do 80km/h, dok mu pogled doseže do najudaljenijih kutaka Fruške gore, predstavlja iskustvo koje će se prepričavati godinama kasnije.
            Stazom zdravlja možete prošetati i do sportskog kompleksa okruženog listopadnom Fruškogorskom šumom. Na površini od oko dva hektara nalaze se dva terena za tenis, teren za košarku i odbojku građeni po najvišim svetskim standardima. Adrenalin park, kao i sportski tereni su se pokazali kao idealna aktivnost u momentima odmaranja od impozantne wellness ponude hotela, u želji za avanturom smeštenoj u prelepoj prirodi Fruške gore.  
            Dobrodošli u FRUŠKE TERME - 1. TERME U SRBIJI.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com