Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Hotel Mlinarov san i Arilje nezaboravan odmor

Hotel Mlinarov san i Arilje nezaboravan odmor

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Smešten u oazi netaknute prirode, na samoj obali reke Rzav, hotel „Mlinarev san“ svojim posetiocima pruža nezaboravan odmor. Veliku prednost ovog hotela je sama njegova lokacija. Hotel se nalazi na pola puta između ariljskog centra i prelepih plaža na reci Rzav.

Od sadržaja hotel poseduje 35 luksuzno opremljenih soba i apartmana, restoran tradicionalne kuhinje kao i kongresnu salu i pratece prostorije idealne za učesnike stručnih skupova, seminara i kongresa. Gostima hotela, pored parkinga, obezbeđen je i wifi u celom objektu.
            Osim najčistije reke kao što je reka Rzav, mnogobrojnih plaža poput ,,Bose noge" , ,,Žute stene", ,,Green beach", koje su od hotela udaljene samo 500m, okolina Arilja nudi pravi avanturizam - posetu kanjonu reke Panjice i Vodene pećine u čijim se dubinama nalazi jezero, a neposredno ispred same pećine se nalazi vodopad Panjica visok 8 metara.
            Kao kulturno nasleđe, Arilje se može pohvaliti i crkvom Svetog Ahilija koja je poznata po fresci Plavi anđeo, jedinstvenoj u svetu. Nezaobilazna je poseta i crkvi Svetog Nikole u Brekovu i manastiru Klisura u Dobračama.
            Poseban doživljaj je poseta srednjovekovnom gradu Gradina Moravica, za koji se zna da potiče još iz perioda IX do XIV veka i da je bilo vojno sedište župe Moravica.
            ,,Visočka banja" sa svojim izvorima termo-mineralne vode predstavlja pravo mesto kako za one željne odmora, tako i za ljude koji imaju zdravstvenih problema sa srcem, vidom ili nekim kožnim oboljenjima. Temperatura vode ne pada ispod 27 stepeni, što ovu banju čini jedinstvenom na ovim prostorima.
            Letovanje u hotelu Mlinarev san noguće je pod sledećim uslovima:
- standardna soba - 2.500 dinara, 2 osobe - 4.400 dinara;
- standardna soba francuski ležaj - 4200 dinara, 2 osobe - 5620 dinara;
- superior soba - 4800 dinara, 2-3 osobe - 7240 dinara.
Hotel odobrava 10% popusta na minimum 3 noćenja, a 20% popusta na minimum 5 noćenja.
U cenu su uračunati: doručak, boravišna taksa i osiguranje. Deca do 7 godina borave gratis. Deca od 7 do 12 godina plaćaju 80% od ukupne cene ukoliko su u odvojenim smeštajnim jedinicama. Doplata za polupansion(večera) je 600,00 dinara po osobi. Doplata za pun pansion(ručak i večera) je 1200,00 dinara po osobi. Za sve potrebne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 064 649 60 77.
Razloga za posetu Arilju je kao što vidite mnogo, a mi smo Vam naveli samo neke od njih!

Fotografije: Jovanović Lazar
Tekst: Turistički info centar Arilje
Trg Partizana bb
031 389 10 55
www.visitarilje.com

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com