Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Konferencija - On-line B2B sastanci malih i srednjih preduzeća iz metalne industrije

Konferencija - On-line B2B sastanci malih i srednjih preduzeća iz metalne industrije

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            U okviru projekta ITC Mind - Inovativni  i tehnološki centar za metalsku  industriju,  u utorak, 22. septembra  2020, Vojvodina Metal Klaster sa partnerima SzSzC Deri Miksa iz Segedina i Edukativnim trening centrom iz Novog Sada organizuje On-line B2B sastanke između malih  i srednjih preduzeća iz metalne industrije. Podršku u realizaciji događaja je pružila Evropska mreža predzetništva Srbija, Kancelarija Poslovnog inkubatora Novi Sad.

            Pozivamo Vas da uzmete učešće na ovim On-line poslovnim sastancima kako bi ste pronašli nove poslovne partnere u zemljama učesnicama  ovog događaja. Obavezna je vaša elektronska registracija. Registracijom na ovu platformu imaćete mogućnost da odaberete za razgovor partnere u skladu sa svojim poslovnim interesima, nakon čega ćete dobiti spisak zakazanih sastanaka dan pre događaja. Biće zakazani sastanci u trajanju od po 25 minuta u  periodu od 10 do 14 sati. O končanom spisku i rasporedu sastanaka, učesnici će biti obavešteni E-mailom pre samog događaja.
            Osnovne ciljne grupe su kompanije koje rade u metalskom sektoru ili usko sarađuju sa njima: velike kompanije, mala i srednja preduzeća i preduzetnici, inovatori, pronalazači, naučne i razvojne institucije. Događaj je otvoren i za povezane sektore: predstavnici evropskih i nacionalnih institucija, banke, inovacioni fondovi, osiguravajuća društva, poslovni anđeli i dr. Učesnici On-line B2B  platforme će biti iz Srbije, Mađarske, Rumunije, Češke, BiH, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Austrije, Nemačke, Francuske, Španije, Turske i  drugih zemalja Evrope.
*Napomena:
Na platformi imate uputstva za korišćenje i realizaciju On-line sastanaka (tab BigBlueButon)
Za efikasan rad i elektronsku komunikaciju obezbedite :dobru internet konekciju; zvučnike; kameru (opciono); internet pretraživač GOOGLE CHROME ili MOZILLA FIREFOX. (detaljno opisano na platformi u (tabu BigBlueButon)
Prijave za Konferenciju - On-line B2B  možete izvršiti preko linka : https://itcmindb2b.talkb2b.net/.
Radni jezik poslovnih susreta je engleski ili prema dogovoru učesnika.
Pored učešća na poslovnim susretima, registrovanim kompanijama biće omogućen uvid u uspešne primere otvorenih inovacija realizovanih kroz projekat ITC Min.
Rokovi:
25. avgust - 20. septembar 2020 On-line registracija
06 - 20. septembra 2020. Zakazivanje On-line sastanaka
22. septembar 2020. On-Line sastanci
15 -23. septembra 2020. Promotivne prezentacije inovacija i rezultata projekta
**Napomena
Ovaj dokument je izrađen uz finansijsku podršku Evropske unije. Sadržaj ovog dokumenta je isključivo odgovornost  Vojvodina Metal Klaster-a i ne odražava zvanično mišljenje Evropske unije i/ili Upravljačkog tela.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com