Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Uspešno završeni Dani Vojvodine u Beogradu

Uspešno završeni Dani Vojvodine u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 7
  • Sledeća

            Manifestacija „Dani Vojvodine” održana je pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija u Beogradu u subotu, 05.09.2020. godine na Sava promenadi u okviru „Good Food and Wine” festivala.

            Dani Vojvodine su održani po osmi put u Beogradu. U okviru Vojvođanskog kornera turističku ponudu Vojvodine su zajedno sa Turističkom organizacijom Vojvodine predstavile Turistička organizacija Vršac, Bač, Pančevo, Temerin, Subotica, Zrenjanin, Novi Bečej. Turističke agencije Kompas i Planet Air su predstavile gotove programe za odmor u Vojvodini.
            Posetioci Vojvođanskog kornera su imali priliku da degustiraju vina iz mnogobrojnih vinarija koje su predstavile ponudu u okviru ove manifestacije. Dani Vojvodine su okupili i mnogobrojne proizvođače hrane iz Vojvodine,  predstavljeni su tradicionalna gastronomija i lokalni specijaliteti. Na manifestaciji Dani Vojvodine se predstavilo i seosko turističko domaćinstvo Deliblatska čarda. Manifestaciju su ispratile brojne medijske kuće.
            Za vreme trajanja manifestacije, zabeleženo je veliko interesovanje posetilaca za Vojvođanski korner. Najveće interesovanje je za za obilazak Fruške gore i ruralnih područja Vojvodine. Za turističku ponudu Vojvodine  su bili zainteresovani i strani posetioci koji su posetili manifestaciju.

Tekst i foto:
Turistička organizacija Vojvodine

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com