Sat06222024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Bač predstavio kompletnu turističku ponudu opštine na Danima Vojvodine u Beogradu

Bač predstavio kompletnu turističku ponudu opštine na Danima Vojvodine u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

            Turistička organizacija opštine Bač, u saradnji sa Turističkom organizacijom Vojvodine, učestvovala je na festivalu „Good Food & Wine“ 05. septembra, koji je bio održan na Sava Promenadi. Jedan od segmenata festivala bio je i „Dani Vojvodine u Beogradu“ u kojem su privrednici i zanatlije iz Vojvodine predstavili svoje tradicionalne i autentične proizvode.

            Na izložbenim štandovima Turistička organizacija opštine Bač je predstavila kompletnu turističku ponudu opštine Bač kao i poljoprivredne proizvođače PG „Danijela Marinković“ i kupinovo vino „Gajić“, koji su imali mogućnost da svoje organske proizvode vrhunskog kvaliteta predstave, ali i da prodaju posetiocima festivala.
            „Good Food & Wine“ festival je projekat iz oblasti turizma. Slogan ovogodišnjeg, drugog po redu festivala bio je „Okusi ljubav na reci“ -  ljubav prema divnim proizvodima srpske gastronomije, vinima, Srbiji, Beogradu, reci na kojoj je Festival održan. Slogan sugeriše sve ono što su posetioci mogli doživeti i osetiti na Sava Promenadi i kejevima duž Save i Dunava.
            Turistički potencijali reka na čijem se ušću nalazi glavni grad, kao i ukupna turistička ponuda Beograda, Vojvodine i Srbije, naša tradicionalna hrana, pića, kao i kultura i umetnost, predstavljeni su na festivalu, uz učešće više od 100 subjekata turističke privrede, institucija, kompanija, relevantnih stručnjaka i drugih partnera. „Good Food & Wine“ festival ima za cilj da promoviše i afirmiše turističke potencijale glavnog grada i naše zemlje.
             
Darko Vojnović
v.d. direktora Turističke organizacije opštine Bač

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com