Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Ladies night uz dugoočekivani nastavak filma ,,After" u bioskopima Arena i Cineplexx Promenada

Ladies night uz dugoočekivani nastavak filma ,,After" u bioskopima Arena i Cineplexx Promenada

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice očaraće vas na Ladies night događaju 17. septembra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada. Prava filmska romansa u filmu ,,After: Posle sudara” i pokloni iznenađenja za najsrećnije dame očekaju vas u bioskopu Cineplexx Promenada. Karte su u prodaji.

            Da li je ljubav dovoljno jaka da nadvlada prošlost, saznaćemo u četvrtak 17. septembra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada, u nastavku globalnog fenomena koji nas je ostavio bez daha. Film ,,After: Posle sudara” donosi nam još više drame, ali i ljubavi i romantike, kao i dugoiščekivani odgovor na pitanje da li će Tesa i Hardin uspeti da prebrode sve prepreke na svom putu. 
            Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi - osim nje. Da li je zaista spreman da se promeni zbog ljubavi? Koliko je ona spremna da oprosti i, još važnije, sviđa li joj se zaista slika budućnosti s Hardinom?
            Uz odgovore na sva pitanja koja su ostavila milione gledalaca širom planete u neizvesnosti i sjajne poklone našeg partnera, ovo će biti Ladies night događaj za pamćenje. Izdavačka kuća ,,Čarobna knjiga” pripremila je po pet istoimenih knjiga za najsrećnije dame.
            Očekuje vas istovremeno opuštajuće, ali i uzbudljivo veče uz dobro društvo, sjajan film i poklone na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Promenada. 
Obezbedite svoje ulaznice na vreme.  Karte su u prodaji. 
Trejler filma: https://youtu.be/b_ELueodhq4.
            Događaj “Ladies night” se vraća u Arenu Cineplex i biće održan u četvrtak, 17. septembra u 20:30h, povodom premijere dugoočekivanog nastavka filma "After". Osim uživanja u pravoj filmskoj romansi “After: Posle sudara”, Arena Cineplex je zajedno sa prijateljima pripremila poklone za sve dame. Karte za premijeru filma su već u prodaji na blagajnama bioskopa.
            Za najsrećnije dame, naši prijatelji iz Loft Parrucchieri by Petar Kostić pripremili su sjajne poklone, a Izdavačka kuća “Čarobna Knjiga” roman po kojem je snimljen film. Sve dame na poklon će dobiti magazine Gloria i Story.
            Nastavak velike uspešne serije o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru Ane Tod, koji je proglašen novom globalnom senzacijom poput „Sumrak sage” i erotsko-romantične trilogije „Pedest nijansi sive”.
Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=E_e9fEOE-Co
Vidimo se na Ladies night-u u Areni Cineplex!

CINEPLEXX Panonija d.o.o.
Jelena Jovičić

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com