Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Prvi Mini sajam kampera u Rumi

Prvi Mini sajam kampera u Rumi

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Prvi „Mini sajam kampera“ održava se u periodu od 15. do 19. septembra 2020. godine  pod sloganom: „Gde god pođem, s’kućom dođem...“, na platou kompanije „Andrić“, Industrijska bb, Ruma, u organizaciji Etno kamp-a.

            Tokom trajanja sajma vozila, posetioc očekuju brojne pogodnosti: popusti na određene modele vozila, odmah dostupna u prodajnom salonu i na nove modele, čija se isporuka očekuje naredne godine; popust na kamp-opremu; besplatna test-vožnja (termin je neophodno zakazati putem broja telefona: 065/ 34567-97).
Učešće u nagradnoj igri i mogućnost da osvojite jednu od vrednih nagrada:
1. Jednodnevni izlet na Fruškoj gori, destinacija po izboru, za dve osobe, u organizaciji turističke agencije Rednek ( x2);
2. Vožnja kvadom ili bagijem (vozilo sa volanom), po izboru dobitnika, za dve osobe,
na Fruškoj gori, u trajanju od 1h, u organizacji ljubitelja aktivnog odmora, Kvad avantura
( x1);
3. Dvodnevni odmor u kamperu, (smeštajni kapacitet: do 5 osoba), u Srbiji, koji daruje organizator sajma, Etno kamp (x1).
            Osim nagradama, prijatelji kamperizma su upotpunili i upriličili sajam na poseban način... Tokom trajanja sajma, svakog dana u trajanju od 10h do 15h, posetioci imaju priliku da uživaju u degustaciji jedinstveng spoja vina - vrhunskog i dobro prepoznatljivog kvaliteta, moderne fruškogorske vinarije „Deurić“ i domaćeg sira - pripremljenog po tradicionalnoj recepturi, izuzetnog ukusa, autentičnog domaćinstva „Friški jazački“. Ugođaj će upotpuniti neponovljivi i osvežavajući ukusi zanatskog piva, najbrže rastuće kraft pivare u regionu, „Dogma Brewery“.
            Ideja ovog sajma je da posetiocima približi prednosti i lepotu kamper turizma, kao i sve veći značaj i neprocenjiv potencijal ove grane turizma u Srbiji. Želja organizatoa je da započnemo ovu misiju baš tu, u podnožju Fruške gore, gde i kamperi nestrpljivo čekaju svog vlasnika da bi se otisnuli putem nezaboravnih avantura i uspomena...
            Kako bi se lepa priča daleko čula, medijski sponzor sajma je turističko-informativni portal o Sremu - Discover Srem, koji promoviše prirodne lepote Srema, njegov istorijski i kulturološki značaj, destinacije i najstariji Nacionalni park Srbije - Frušku goru.
            „Ako je ideja putovanje, Etno Kamp pruža način!“
            Posetite nas i uverite se u čari kamperizma...
            DOBRODOŠLI U ETNO KAMP!!!

Fotografije: Zoran Bojović

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com