Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Vila Breg za odmor sa stilom

Hotel Vila Breg za odmor sa stilom

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Uz Vršačku kulu i crkvu Sv. Teodora Vršačkog, Hotel „Vila Breg“ je treća građevina koja čuva pogled na grad Vršac, štiteći ga od svakog ko želi da mu naudi. Vila sa pogledom, izgrađena je na mestu starog hotela „Breg“, 2005. godine , istovremeno sa Poslovnim i sportskim centrom „Milenium“, za potrebe Evropskog prvenstva u košarci. Krajem 2017. i početkom 2018. hotel je renoviran čime je potvrdio opravdanost visokog renomea i kvalitet svojih usluga.

            - Nazvali smo ga „hotel sa dušom“ jer smo prihvatili personalizovan stav prema gostima, a ljubaznost, uslužnost, predusretljivost našeg osoblja naše su opredeljenje. Hotel je lociran na najlepšem mestu i sa pogledom na ceo grad. Kada je lepo vreme sa terase hotela vidi se Avalski toranj, ali i susedna Rumunija. Osim jedinstvenosti mesta na kojem je hotel izgrađen, goste privlači i dobra banatska gastronomija, i bogatstvo sadržaja u gradu i njegovoj okolini, sve je to hrana za dušu, ali i telo - kaže Julkica Mitrašinović, direktorica hotela.
            Hotel „Vila Breg“ raspolaže kapacitetom od 44 sobe i 4 apartmana, vrhunskim Wellness&SPA centrom, sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, đakuzijem, saunom, parnim kupatilom, dečijom igraonicom, relax prostorom i prostorijama za masaže i tretmane; prošireni su i kapaciteti restorana na 250 mesta, pogodnog za velika druženja i proslave, a za poslovne goste tu je kongresni deo, sa jednom velikom i tri manje savremeno opremljene sale za rad kapaciteta od 30 do 150 mesta, čime su mogućnosti organizovanja poslovnih skupova, seminara, kongresa, teambuilding-a takođe podignuta na viši nivo.
            Vršac se nalazi na 80 kilometara od Beograda, 140 od Novog Sada 140 i 60 od Temišvara, na raskršću ova tri centra iz kojih dolazi i najveći broj turista. Oni prepoznaju prednosti hotela, ali traže uvek nove sadržaje od kojih su najpopularniji putevi vina, obilazak znamenitosti grada, Deliblatske peščare i fenomena Zagajičkih brda, Vršačkog brega u šetnji pešačkim stazama, a oni hrabriji, okušavaju se u ekstremnim sportovima, paraglajdingu, penjanju na vršačke stene, kajaku i kanuingu Nerom i Karašem..
            - Mnogo toga je unikatnog vezano za ovaj kraj i turističku ponudu koju pažljivo planiramo zajedno sa Turističkom organizacijom Vršca i gradom - dodaje direktorica, kvalifikujući Vršac kao egzotičnu City break destinaciju. Jer ono što možete u Vršcu ne možete ponoviti ni na jednom drugom mestu u Srbiji, niti regionu.
            Osim odmora i rekracije, česti gosti hotela „Vila breg“ su poslovni ljudi i sportisti. Manastiri Mesić i Malo Središte daju mogućnost za razvoj verskog turizma, a hotel za svoje goste organizuje i jednodevni izlet u Temišvar. „Vila Breg“ je odlična polazišna tačka za put vina u vinsku Guduricu i Veliko Središte.
            - Ovo je vrlo izazovna godina. Hotel „Vila Breg“ je bio zatvoren dva i po meseca. Bojažljivo smo ga otvorili u junu ne znajući čemu možemo da se nadamo, međutim, uspeli smo da do današnjeg dana u punom obimu zadržimo broj zaposlenih, zahvaljujući i merama Republike Srbije od tri minimalne zarade koje smo iskorisitili na pravi način. Letnjom sezonom možemo takođe da budemo zadovoljni, iz razloga što su Turistička organizacija Vojvodine i Vlada AP Vojvodine marketinškom promocijom - Odmor na vojvođanski način, grad Vršac i „Vilu Breg“ targetirala kao jednu od mogućih destinacija koje treba posetiti ovog leta. To je uz interno marketinško angažovanje učinilo da smo tokom jula i avgusta imali dovoljan broj gostiju koji su želeli da se sklone iz gradova i dođu u prirodu. Početkom septembra počeo je da se lagano vraća i kongresni turizam i nadamo se da ćemo bar donekle nadomestiti propušteno iz proleća ove godine. Hotel „Vila Breg“ i je jedan od mogućih korisnika bespovratnih subvencija Ministarstva turizma. U zavisnosti od visine sredstava koja će biti dodeljena hotelu, zavisi i plan rada za narednu godinu, u kojem neće biti mesta za kompromise u nivou usluge i svemu onome po čemu smo prepoznatljvi - istakla je gospođa Mitrašinović.
            Valja podsetiti da je posle tri godine, u novembru 2019. „Vili Breg“ obnovljena kategorizacija, i tom prilikom rečeno da ispunjava sve uslove za dobijanje pete zvezdice. Iako će biti nastavljen trud ne samo na zadržavanju već i poboljšanju sadašnjeg principa rada, a u želji da gost bude zadovoljan i da se ponovo vrati, zadržan je status hotela sa četiri zvezdice.        Domaćini pozivaju da pri boravku u Vršcu, turisti nikako ne propuste da posete „Vilu Breg“ jer kako god to lepo izgledalo na fotografijama i sajtovima, uživo je utisak neuporedivo upečatljiviji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com