Fri04192024

Poslednja izmena:08:43:12 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička organizacija Vojvodine obeležila Svetski san turizma

Turistička organizacija Vojvodine obeležila Svetski san turizma

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Turistička organizacija Vojvodine predstavila je turističku ponudu Vojvodine u okviru Svetskog dana turizma, u nedelju, 27.09.2020. godine, na Adi Ciganliji. U okviru štanda Turističke organizacije Vojvodine osim turističke ponude, predstavljena je autentična vojvođanska gastronomija (Krancla-Čurug, Klaster “Deliblatska peščara), kao i kvalitetna vina i rakije sa ovih prostora (Destilerija “Kalpak”-Vrbas, Vinarija “Tatalović”- Vršac). Posetioci su, takođe, imali priliku da uživaju u zvucima tamburaškog orkestra „Od Baha do sevdaha”.

            Glavni organizator manifestacije je javno preduzeće Ada Ciganlija, Grad Beograd, IMPEV, dok su se na manifestaciji pored Turističke organizacije Vojvodine i Turističke organizacije Beograda predstavili Turistička organizacija regije Zapadna Srbija, Dunavski centar za kompetenciju, Đerdap Travel, JKP Gradske pijace, Gradska opština Čukarica i domaćin JP Ada Ciganlija.
            Poruka Svetske turističke organizacije ove godine je #RestartTourism, što znači da treba raditi na postepenom popuštanju restriktivnih mera, kako bi na taj način došlo do ponovnog oživljavanja turizma. Tema ovogodišnjeg obeležavanja Dana turizma je „ Turizam i ruralni razvoj“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com