Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI Hotel Izvor Aranđelovac: Proleće - leto 2020

Hotel Izvor Aranđelovac: Proleće - leto 2020

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Filip Obradović, viši operativni menadžer hotela „Izvor“, renoviranog i prvog u hotelskom lancu „A HOTELI“, otvorenog novembra 2010. godine, samo par meseci pre obeležavanja velikog jubileja, dva veka od osnivanja Bukovičke banje Aranđelovac (1811), bio je naš domaćin i vodič kroz ovo velelepno zdanje koje i posle 10 godina rada predstavlja respektabilno mesto odmora, rekreacije i poslovnih susreta sa znakom luksuza.

            Izuzetno težak period za hotelijere, 2020. godinu, hotel „Izvor“ je prebrodio ostvarivši pristojnu sezonu, s obzriom na sve mere i celokupnu situaciju, koju su „izvukli“ domaći gosti (95%), što stalni što novi, što potvrđuje tezu da nema turizma bez domaćeg gosta.
            - Mislim da u Srbiji ne postoji hotel koji sarađuje sa nekim turoperaterom koji dovodi isključivo strane goste i mislim da je trenutno kompletno hotelsko tržište fokusirano na domaće goste. Ta slika će biti donekle izmenjena početkom jeseni, odnosno početkom kongresnih aktivnosti, što svake godine dovodi 10% stranih gostiju - kaže gospodin Obradović.
            Po njegovim rečima personalizovan, uslužan i predusretljiv odnos prema gostu, je ona dodatna vrednost, peta zvezdica u kategorizaciji ovog hotela. Takav rejting i pristup gostu doveo je stalnu klijentelu. Aqua park poput vodenog grada tokom letnjih meseci, wellness&spa centar, tokom cele godine, sa bazenima, saunama, masažama, tretmanima i drugim sadržajima predviđenim standardima modernih centara, izlazi u susret svim potrebama gostiju. „Izvor“ je jedan od prvih hotela koji je uvrstio wellness program u redovnu ponudu. Za decu je ove godine proširena i sadržajima obogaćena igraonica, sa animatorom i mogućnošću čuvanja dece.
            Ono po čemu je poseban je i što se od starta insistiralo na vrhunskoj gastronomiji, specijalitetima od kvalitetnih domaćih proizvoda iz kraja. Meni je svojevremeno dizajnirao Chef Božidar Živković, 2014. nosilac titule najboljeg u Srbiji. Otišao je dalje, ali je iza sebe ostavio vrsne majstore, Igora i Milana, koji su nastavili da rade po njegovim uputima. Na karti pića sa izvrsnim izborom domaćih, šumadijskih vina, dopunjava Kabinet Brewery iz Sopota. Tu je i kuvarica Mila koja svake godine priprema kompletan program slatko/slane zimnice, a hotel poseduje i sopstvenu pekaru.
            Hotelski bunar, sa istom vodom kojom se snabdeva punionica Knjaz Miloš, sa sopstvenim visoko kvalitetnim prečišćivačima i filterima zahvaljujući kojima se ne oseća sumpor, pune se svi bazeni hotela, a oni u sastavu wellnesa temperature su 38, odnosno 36°C.
            I to su samo neki od razloga zašto gosti biraju hotel „Izvor“. Ako se tome doda prelepa lokacija i „Park Bukovičke Banje“, bogat izvor zdravlja, na koji se hotel naslanja, boravak u živopisnom Aranđelovcu nosi dimenziju vrhunskog.
            Za goste su predviđeni i dodatni sadržaji, poput posete ergeli uz mogućnost jahanja, ribolov, a u planu su i programi obilaska šumadijskih vinarija, istorijskih znamenitosti, uz pratnju vodiča.
            - Volimo da čujemo i sugestije gostiju, bilo da se radi o pohvalama, koje su nam naravno draže, ali i konstruktivne kritike, o onome što im se nije dopalo - kaže gospodin Obradović, dodajući da posebno ove druge doprinose poboljšanju i razvoju, kako hotela tako i same destinacije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com