Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Nova generacija studenata na FIMEK-u

Nova generacija studenata na FIMEK-u

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

            Svečani prijem brucoša na Fakultetu za ekonomiju i inžennjerski menadžment, Univerzteta Privredna akademija u Novom Sadu, održan je 1.10.2020. godine u amfiteatru ,,Prof. dr Slavko Carić’’ povodom početka akademske 2020/2021. godine. Novoj generaciji obratio se prof. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment i poželeo dobrodošlicu na prvu godinu studija.

            ,- Bez obzira što nas je zadesila globalna pandemija mi imamo odličan upis, što je rezultat našeg višegodišnjeg rada u borbi za kvalitet i zauzimanje prestižnog mesta, na kom se FIMEK danas nalazi - istakao je profesor Soleša.
            Pored navedenog dekan Soleša je naglasio da znanje postaje moć više nego ikada do sada, što predstavlja istorijsku priliku za našu zemlju, da sistemskim ulaganjem u znanje svojih najproduktivnijih slojeva i naraštaja izbore za sebe povoljniji položaj u novom svetskom poretku koji se uspostavlja.
            Na kraju, Tamara Krstić, direktor marketinga, predstavila je mentore svakog studijskog programa i pozvala studente da se uključe u vannastavne aktivnosti Fakulteta, kao i u rad Studentskog parlamenta, kako bi stekli nova iskustva, veštine i znanja, pored savremene i interaktivne nastave.
            Svečani prijem završen je podelom udžbenika nakon čega su brucoši sa svojim mentorima nastavili svoj prvi studentski dan na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com