Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Uspešan nastup TOG Loznica na festivalu Kofer slova

Uspešan nastup TOG Loznica na festivalu Kofer slova

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Turistička organizacija grada Loznice je učestvovala na Međunarodnom festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ u Kruševcu, koji je ove godine održan onlajn zbog trenutne epidemiološke situacije usled pandemije COVID 19. Ovaj festival je takmičarskog tipa gde se nagrađuju turističke publikacije u 11 kategorija.

Turistička organizacija grada Loznice je konkurisala u 6 kategorija i u svakoj osvojila po jednu nagradu:
„Zlatni kofer“ (1. mesto)  u kategoriji najoriginalniji suvenir za kolekciju suvenira „Banja Koviljača u cveću“; „Srebrni kofer“ (2. mesto) u kategoriji višelisna turistička publikacija do 50 stranica za sveobuhvatni turistički vodič Loznice na 7 jezika i u kategoriji audio video publikacija za promo filmove „LilaLo“ i „Loznica 2020“, te „Bronzani kofer“ (3. mesto) u kategoriji dopunski promotivni materijal za kalendar 2020. i reklamne kese; u kategoriji najlepša turistička razglednica za dve nove kolekcije razglednica sa atraktivnim fotografijama naših turističkih destinacija i grafičkim ilustracijama; kao i u kategoriji jednolisna turistička publikacija za novogodišnju čestitku, osmomartovsku čestitku, pozivnicu za izložbu.
            Direktorica TOG Loznice Snežana Perić, izrazila je veliko zadovoljstvo i čast što je imala priliku da ovim nastupom promoviše svoj grad i turističke potencijale, a koji je prošao izuzetno zapaženo i koji je stručni žiri nagradio. I ovom prilikom zahvalila se Turističkoj organizaciji grada Kruševca na pozivu za učešće i čestitala uvaženim kolegama na odličnoj organizaciji festivala i u ovim vanrednim okolnostima.
            U prilogu su fotografije preuzete od TOG Kruševca.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com