Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Anketa TOS-a pokazala: Zlatibor među najposećenijim destinacijama

Anketa TOS-a pokazala: Zlatibor među najposećenijim destinacijama

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Rezultati ankete „Koju ste avanturu izabrali ovog leta”, koju je Turistička organizacija Srbije sprovela u proteklom periodu, pokazali su da je Zlatibor ovog leta bio u samom vrhu najpoželjnijih destinacija za odmor domaćih turista.

Kao tradicionalno omiljena destinacija gostiju iz Srbije, Zlatibor je i ove godine uspeo da zadovolji zahteve brojnih turista koji su uživali u planinskim pejzažima, uređenim lokalitetima i različitim adrenalinskim aktivnostima. Prema utiscima ispitanika koji su učestvovali u anketi veliku pažnju privukla je Stopića pećina, koja je ove godine zvanično oborila rekord od 100 hiljada posetilaca.
            Anketa je pokazala da je turistička ponuda Srbije u velikoj meri unapređena i da su domaći gosti najviše uživali u netaknutoj prirodi i atrakcijama kojima naša zemlja obiluje.
            - Srbija je jedna prelepa zemlja sa nestvarnom prirodom i mnogobrojnom i raznolikom turistickom ponudom. Svi trebamo da upoznamo nasu predivnu zemlju, da je čuvamo i uživamo u njenim lepotama za ciju se promociju na veoma visokom nivou i veoma uspešno bavi TOS. Sve pohvale!Upoznajmo našu zemlju - samo je jedan od brojnih pozitivnih komenatara iz ankete koji pokazuju veliko zadovoljstvo turističkom ponudom Srbije.

Izvor: http://www.zlatibor.org.rs

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com