Mon05272024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE PRVI PUT - MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM ONLAJN

PRVI PUT - MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM ONLAJN

  • PDF

            Novosadski sajam razvio platformu za virtuelne sajmove, pa će tako upriličiti brzo, lako, raznovrsno, interaktivno i globalno povezivanje i predstavljanje biznisa od 14. do 18. Decembra.

            Međunarodni poljoprivredni sajam će se u 2020. održati, sa adrese Hajduk Veljkova 11 u Novom Sadu, na platformi expoonline.rs - novom prostoru delovanja i višestrukog povezivanja kompanija, institucija i pojedinaca - učesnika virtuelnih sajmova i poslovne publike.
            Od nastupa na svakom sajmu izlagači očekuju da promovišu kompaniju, proizvode i usluge; istaknu sajamske popuste i akcije; direktno komuniciraju sa posetiocima i drugim izlagačima; hoće i da prodaju; ali i da budu vidljivi medijima. Sve to biće im omogućeno na platformi expoonline.rs. Prilike za pregovore i trenutno sklapanje poslova pomoći će i podstaći B2B sastanci. Edukacije i promocije realizovaće se kao onlajn konferencije, vebinari ili prezentacije.
            Predstavljanju rasnih grla domaćih odgajivača stoke nedostajaće samo miris prostora u kojima borave goveda, ovce, koze, svinje i koze na Novosadskom sajmu. Najkvalitetnije što Srbija ima.
            Uprkos tome što su u ovoj godini na novosadskom sajmištu većina priredbi nije održana zbog pandemije koronavirusa, vrednovanje kvaliteta proizvoda i usluga jeste organizovano. Na virtuelnom Poljoprivrednom sajmu zasijaće proizvodi nosilaca šampionskih pehara sa ocenjivanja „Najbolji u 2020“.
            Brzo, lako i jednostavno uz neophodnu registraciju svakom posetiocu je omogućeno prisustvo na virtuelnom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Višestruka pretraga izlagača, pregled proizvoda i usluga, sajamske cene i akcije učesnika, mogućnost dogovora za kupovinu, kongresne aktivnosti, ali i audio i video komunikaciju sa izlagačima, komfor je koji Poljoprivredni sajam onlajn pruža svim korisnicima. Učešće na B2B sastancima omogućeno je i izlagačima i poslovnim posetiocima, a potrebna je samo registracija profila.
            Uvek interesantan za radoznalce, a važan za poslovanje u agraru, Međunarodni poljoprivredni sajam onlajn opravdava epitet brenda, a Novosadski sajam čini snažnijim u godini najvećih poslovnih izazova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com