Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Cineplexx Promenada obeležava dve godine rada promo cenama ulaznica od 190 dinara

Cineplexx Promenada obeležava dve godine rada promo cenama ulaznica od 190 dinara

  • PDF

            Bioskop Cineplexx Promenada obeležiće 15. novembra dve godine rada i druženja sa ljubiteljima sedme umetnosti uz neverovatnu cenu ulaznica od 190 dinara! Karte su u prodaji!

            Zbog situacije uzrokovane pandemijom korona virusa, ove godine neće biti proslavljanja i okupljanja u holu bioskopa, ali je zbog toga pripremljena sjajna akcija u kojoj možete uživati sa porodicom i prijateljima uz poštovanje svih epidemioloških mera. Poziva se publiku da svoje ulaznice po ceni od 190 dinara nabavi već od danas na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada, kako se ne bi stvarale gužve.
            Beše to 15. novembra 2018. godine kada je bioskop Cineplexx Promenada otvorio vrata svojim posetiocima. Specijalni gosti te večeri bili su glumci i autori filma „Južni vetar“, a bioskop je svečano otvoren uz konfete, slavlje i sjajan ambijent. 
            Upravo film „Južni vetar“ možete pogledati po specijalnoj ceni od 190 dinara i to u MX4D tehnologiji. Nisu zaboravljeni ni ostali specijalni efekati poput snega, kiše, balončića, magle, pomeranja sedišta i drugog. Uz ove efekte posetioci će moći da pogledaju i neke od filmova iz prethodnih sezona: „Dedpul 2”, „Tiho mesto”, „Hotel Transilvanija 3” i „Kralj lavova”.
            Svi posetioci uživaće u raznovrsnom žanrovskom repertoaru na velikom platnu po fantastičnoj ceni ulaznice. Samo neki od naslova su dva nova filma  - horor komedija „Tripozno“ sa Vins Vonom u glavnoj ulozi i novi domaći film o Svetozaru Miletiću „Ime naroda“. 
            Najmlađi posetioci uživaće u filmovima kao što su „Kućni patuljci: Operacija kolačići“, „Lesi se vraća kući“, „Trolovi: Svetska turneja“, „Mulan“ i „Rat s dekom“.
            Celokupan repertoar za divan dan bioskopa Cineplexx Promenada pogledajte na linku: www.cineplexx.rs
            Karte po ceni od 190 dinara su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.
            Iznenađenja za sve posetioce ne završavaju se 15. novembra. Cineplexx Promenada pripremila je poklon od 2000 bodova svakom članu Cineplexx bonus kluba za kupljenu ulaznicu u periodu od 16. do 22. novembra.  

CINEPLEXX Panonija d.o.o.
Jelena Galetin - Žakić
Regional Marketing Manager

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com