Sat04132024

Poslednja izmena:12:44:10 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA SA SRBIJOM NA TI: Lepa prilika za online volontiranje

SA SRBIJOM NA TI: Lepa prilika za online volontiranje

  • PDF

            Zbog cele situacije, ove godine nažalost nećemo moći da organizujemo naš sajam kao što smo do sada. Sajam koji planiramo da napravimo za 2020. godinu biće u potpunosti prilagođen online izvođenju (sajam + konferencija). Plan je da ove godine sajam traje više dana. Sve bi bilo pripremljeno unapred (sajamski i konferencijski deo) i objavljivano od sredine do kraja decembra ove godine na našoj FB stranici.

            Za konferencijski deo je lako, preko ZOOM-a bismo odradili razgovore i objavili bi snimke razgovora na stranici.
            Ipak, za sajamski deo nam je potrebna vaša pomoć. Plan je da se u vidu kratkih video snimaka 2-3min (slike + snimci sa raznih lokaliteta) predstavi Srbija, po regionima. Uputstvo za pravljenje video snimaka, aplikaciju, materijale i sve dodatne informacije biste dobili od nas na vreme. Naravno, vi možete dodati šta god smatrate da treba i pomaže boljoj promociji regiona.

Kako je zbog cele situacije okupljanje, održavanje sastanaka i bilo kakvog dogovora uživo teško izvodljivo, naš plan je da svi ono koji žele da se prijave da volontiraju to rade iz udobnosti svog doma, i da po regionima ne bude više od 2-3 učesnika koji bi mogli zajedno da se dogovaraju i naprave materijal. Ukoliko ste zainteresovani, možete se prijaviti na link ispod i napisati koji region preferirate da predstavite.  Imajte u vidu da nas je ove godine dosta manje i značilo bi nam ukoliko bi svi koji se prijavili bili otvoreni za upoznavanje i predstavljanje drugih regiona. Rok za prijavu je SREDA DO 20 ČASOVA.
            Mislimo da nismo napomenuli temu ovogodišnjeg sajma. Procvat u srpskom turizmu, popularnosti destinacija i nemogućnosti da se putije van Srbije dovele su nas do teme "KUDA? Korona turizam današnjice". Svakako da pandemija nije donela ništa lepo celom svetu, ali kao i uvek, kod nas je uglavnom sve naopako i turizam nikad nije bio u većem procvatu, pa je i u redu to predstaviti.
            Nadamo se da ćete i ove godine odlučiti da se družite sa nama, doduše na malo drugačiji način, ali svakako ćemo zajedno više naučiti i zabaviti kroz upoznavanje naše zemlje. Kao i svake godine, za koordinaciju aktivnosti sa vama će biti zadužena Suzana Suzuky Blagojević. Veliki pozdrav od celog tima „Sa Srbijom na TI".
            P.S. Možete nam svakako pomoći i slanjem vaših slika i snimaka sa putovanja po Srbiji koje bi mogli iskoristiti za sam sajam. Kao i svake godine, sertifikati će biti obezbeđeni, a i druženje, kada ovo ludilo prođe.
            Kontakt na:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiDZX9tZ7c8RJ1Zv0tUKQ1tPmrs4bsLfHxJ_D5B5oTpbAfcQ/viewform
Ko može i želi neka se prijavi direktno Jeleni: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli i Suzani: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com