Sat05252024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turoperateri iz Rusije posetili Turističku organizaciju Vojvodine

Turoperateri iz Rusije posetili Turističku organizaciju Vojvodine

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Turistička organizacija Vojvodine je imala zadovoljstvo da prethodne nedelje ugosti vodeće turoperatore i predstavnike turističkih agencija iz Rusije. Posetu je inicirao turoperator „Amigo tours” iz Moskve, sa organizatorkom Tatjanom Temnjušovom.

            Gostima iz Rusije je prezentovana celokupna turistička ponuda Vojvodine, predstavljeni predlozi tura u Vojvodini, a deo turističke ponude su imali priliku da sagledaju iz sopstvenog ugla na terenu. Obilazak turističkih atrakcija Vojvodine je bio usklađen sa trenutnim epidemiološkim merama vezanim za situaciju sa korona virusom.
            Osim upoznavanja sa turističkim atrakcijama, Turistička organizacija Vojvodine je za kolege iz Rusije pripremila predstavljanje tradiconalne gastronomije na Salašu 137. Pored uživanja u tradicionalnim jelima gosti su imali priliku da učestvuju u spremanju tradicionalnog vojvođanskog slatkiša kitnikeza, koji je pokupio sve simpatije prisutnih.
            V.d. direktorica Turističke organizacije Vojvodine dr Nataša Pavlović je u obraćanju gostima iz Rusije ukratko predstavila vodeće turističke atribute severne srpske pokrajine, posebnu pažnju posvećujući salašima i kulturnom nasleđu.
            Osvrćući se na trenutnu situaciju sa korona virusom i nemogućnost prikazivanja turističke ponude Vojvodine u pravom svetlu iz tog razloga, ona je goste upoznala i sa digitalnim bazama podataka Turističke organizacije Vojvodine (veb sajt: www.vojvodina.travel i mobilna aplikacija: Vojvodina travel).
            Kako trenutno turizam stagnira, ova poseta predstavlja dobru osnovu za unapređenje turizma Vojvodine u periodu nakon smirivanja situacije sa korona virusom.  Poseta turoperatora i predstavnika turističkih agencija iz Rusije je samo početak saradnje, koja će se biti produbljena u narednom periodu.

Izvor: https://vojvodina.travel

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com