Tue03052024

Poslednja izmena:10:57:46 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO Svetlana Gašević: Kako dočekati drugu deceniju u malom biznisu

Svetlana Gašević: Kako dočekati drugu deceniju u malom biznisu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Ns Promo Team je marketinška agencija koja je svoj životni vek započela pre tačno 11 godina. Osnovana je sa ciljem da pruži uslugu koja će  svojim poslovnim partnerima omogućiti pozitivne promene u prodaji i prezentaciji kroz promotivne, kreativne, event i digitalne kampanje, procese i podrške. Jedini moto je bio i ostao, doprinos  u kvalitetu, razvoju i rezultatima koje klijenti ostvaruju, a paralelno sa tim procesima, razvijali smo i unapređivali sopstvene odnose, zaposlene, sistem poslovanja i efikasnost rada.

            Razvoj na više frontova je neizostavan deo naše poslovne politike i zaslužan je upravo za prevazilaženje svih kriza, problema i poteškoća sa kojima se susrećemo, kako u privredi generalno, tako i u aktuelnoj globalnoj situaciji, koja nam nikako ne ide na ruku. Ovaj razvoj, pored stručnih, edukativnih i kreativnih procesa, razvoja poslovnih i profesionalnih odnosa, odnosi se i na ulaganje u mir, strpljenje, koheziju i lojalnost sopstvenog tima, koja je ključna kako za unutrašnje, tako i za spoljašnje rezultate.
            Kvalitet i istinska posvećenost su nam u prvom planu, jer upravo ove vrednosti će uvek naći svoje mesto na tržištu i zato trajemo već drugu deceniju. Naše poslovanje je kompleksno jer je raznovrsno, ali je nastalo na bazi zahteva klijenata za dodatnim uslugama. Sve one, dopunjavaju jedna drugu i omogućavaju klijentima sveobuhvatnu podršku na jednom mestu. Tako da, danas, u našoj kući postoje segmenti poslovanja koji su orijentisani na: Dizajn i vizualni identitet; Video produkciju; Digitalni marketing; Promocije na licu mesta prodaje; Organizaciju događaja; Štampu velikih formata; Uslugu brendiranja prostora.                     Sve navedene usluge se u potpunosti realizuju kod nas i to od strane kreativaca, dizajnera, snimatelja, analitičara, marketara, kopirajtera, štampara. Imati sve na jednom mestu je organizaciono kompleksno, ali za krajnjeg korisnika izvanrendno.
            Sa ponosom možemo da nabrojimo nekoliko stotina klijenata, kao i više hiljada realizovanih projekata. Neprocenjiva vrednost naše agencije jeste svestranost, jer svakim danom, sa svakim klijentom živimo njegovu priču i prezentujemo je na najbolji mogući način ka auditorijumu, bilo da je u pitanju poljoprivreda, automotive industrija, ugostiteljstvo, proizvodnja, medicina, tehnologija ili bilo koja druga branša. Znanje i njegova primena je jedino što će nas sačuvati i omogućiti dugačak životni vek. Ono što nas je takođe sačuvalo jeste prihvatljivost poraza jer je svaki  poraz povod za preispitivanje i razvoj.
            Naša vizija je rast u svakom smislu prvenstveno kvaliteta i sjajne usluge, ali uvek sa željom da što god više napredujemo, budemo svesni pravih vrednosti i kvaliteta iz kojih smo potekli i kojima se uvek vraćamo.

Svetlana Gašević Msc Ing General manager
Ns Promo Team https://nspromoteam.com/

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com