Mon01182021

Poslednja izmena:11:46:36 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Happy cinema weekend u Areni Cineplex i repertoar od 27. do 29. novembra

Happy cinema weekend u Areni Cineplex i repertoar od 27. do 29. novembra

  • PDF

            Bioskop Arena Cineplex poklanja svojoj publici specijalnu cenu karte u okviru Happy cinema weekend akcije od 27. do 29. novembra. Ljubitelji sedme umetnosti moći će da pogledaju sjajne filmove od petka do nedelje po ceni od 250 dinara za sve 2D filmove i po ceni od 370 dinara za sve 3D filmove.

            Na repertoaru će se naći dečiji filmovi poput Lesi se vraća kući, Trolovi: Svetska turneja, Kućni patuljci: Operacija kolačići, Snežana i 7 patuljaka. Po specijalnoj ceni publika će moći da pogleda i filmove Rat s dekom, Tenet i domaće filmove Ime naroda i Vikend sa ćaletom.
            Repertoar bioskopa Arena Cineplex od 27. do 29. novembra, kao i saopštenje povodom akcije koju smo pripremili za taj period zainteresovani mogu da pogledaju na sajtu: http://www.arenacineplex.com.
            Ovog vikenda, bioskop Arena Cineplex, pripremio je i meni po specijalnoj ceni - velike kokice + točeni sok 0,5l za 250 dinara.
            Bioskop Arena Cineplex, u skladu sa najnovijim merama Vlade Srbije, privremeno će raditi samo vikendom od 10 do 18 časova, a ove nedelje projekcije će biti prikazane i u petak. Blagajne bioskopa će biti otvorene od 9 časova.  O vraćanju na redovno radno vreme bioskopa publika će biti blagovremeno obaveštena.

Jelena Jovičić, Marketing asistent
Arena Cineplex

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar