Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička organizacija Vojvodine na konferenciji Food Talk 2020

Turistička organizacija Vojvodine na konferenciji Food Talk 2020

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Nedano održana online regionalna konferencija „Food Talk 2020.“, posvećena gastronomiji, vinu i pivu, u organizaciji tima kulinarskih izdanja Color Press Grupe zajedno sa agencijom za organizovanje događaja Color Media Communications, okupila je najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, zatim predstavnike ambasada, brojnih hotela, restorana, porodičnih gazdinstva, turističkih organizacija, kao i proizvođače hrane.

            Ovogodišnja tema i slogan konferencije je bio: „Ono si što jedeš”. Konferenciju je otvorio Pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Nenad Ivanišević, a nakon toga su održana dva panela i dve studije slučaja.
            Direktorica Turističke organizacije Vojvodine dr Nataša Pavlović, učestvovala je na prvom panelu pod nazivom Slučaj „Ajvar”, gde je tema bila zaštita geografskog porekla i brendiranje zemalja i regija uz pomoć hrane i pića.
            Ostali govornici na navedenom panelu su bili: Tomaž Kavčić, Mišelin star šef i počasni konzul Srbije u Sloveniji, Marija Radulović, predsednica HPS, Pavle Đukić, TOS,  Dimitije Acevski, Executive Chef i Bojana Maljukanović, asistent ambasadora Švedske u Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com