Sun07212024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE NOVA PROMOCIJA TURISTIČKE ORGANIZACIJE VOJVODINE

NOVA PROMOCIJA TURISTIČKE ORGANIZACIJE VOJVODINE

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Danube Competence Center tokom druge polovine decembra 2020. i početkom januara 2021. godine organizuje kamapanju „Happy Holidays & Welcome to 2021 Joy of Danube Outdoors”.

            U okviru ove kampanje će biti objedinjena ponuda partnera duž celog Dunava. Dve stvari će ove godine biti u fokusu: sezona praznika i aktivan odmor.
            Sezona praznika će ovog puta biti u izmenjenom obliku zbog situacije sa korona virusom, tako da će u okviru ove rubrike biti promovisana tradicija, tipična jela i običaji vezani za ovaj period godine. 
            Aktivan odmor je izabran kao jedna od glavnih tema iz razloga što je pandemija u velikoj meri uticala na svakodnevni život ljudi i izmenila način na koji oni koriste svoje odmore i putuju i upravo aktivan odmor ima najveću šansu da se najpre normalizuje u odnosu na ostale oblike turizma jer ne zahteva putovanje u većim grupama, dešava se na otvorenom i generalno ne zahteva nužno prevoz avionom.
            Dunav kroz Vojvodinu protiče dužinom od 370 km i na tom svom putu prolazi kroz mnogobrojne opštine i gradove Vojvodine.
            Turistička organizacija Vojvodine će u okviru ove web kampanje dati predlog destinacija za aktivan odmor u Vojvodini i upoznati posetioce sa raznovrsnim sadržajima uz priobalje Dunava.

Izvor: www.vojvodina.travel

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com