Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO SVE SPREMNO ZA IZBOR MISS TURIZMA SRBIJE 2021

SVE SPREMNO ZA IZBOR MISS TURIZMA SRBIJE 2021

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Organizacija Miss Turizma Srbije pod licencom Miss Tourism World već sedmu godinu za redom organizuje najprestižniji događaj u Srbiji, promovišući turizam kako u Srbiji i regionu, tako i u celom svetu, i sve to pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i podršku Turističke organizacije Srbije i drugiih prijatelja i medija.

            - Našu kampanju započeli smo 1. marta 2020. godine u najtežim vremenima epidemije koja je pogodila našu zemlju i ceo svet. U nameri da i dalje uspešno promovišemo srpski turizam, očuvamo lepotu i zdravlje, kampanju smo osmislili preko društvenih mreža, putem kojih su se devojke prijavljivale za takmičenje. Na mesečnom nivovu publika je glasala za najlepše takmičarke, gde smo svakog meseca na osnovu publike proglasili najlepšu, kojima su pripale i vredne nagrade - kaže vlasnik licence Miss Torism World, gospodin Dragan Ćoso.
            On je istakao da se od početka kampanje do danas za izbor najlepše devojke Srbije prijavilo 382 kandidatkinje. U SUPER FINALE ulazi 18 takmičarki, a glavnom žiriju neće biti lako da odabere najlepšu devojku Srbije koja će predstavljati našu zemlju na svetskom izboru Miss Tourism World 2021 godine. Takođe, Ćoso napominje da su u toku prošle godine organizovani kastinzi u gradovima Srbije u cilju promocije turizma  turističkih potencijala naše zemlje.
            - Organizacija Miss Turizma Srbije sprovodi završne pripreme za finalni izbor za Miss Turizma Srbije kako bi se prilagodili situaciji nastaloj povodom epidemije. Takmičarke koje su odabrane za finalni izbor Miss Turizma Srbije prošle su sve odgovarajuće pripreme kao što su izrada oficijalnog spota za predstavljanje, profesionalno fotografisanje, razgovor sa članovima žirija, dobile stručne savete od strane frizera, šminkera, kreatora, korografa u vidu edukacije i priprema za finalni izbor - obavestio je naš ssagovornik.
            Finalni izbor je planiran za kraj februara 2021. godine, a predstavnici organizatora će putem društvenih mreža obavestiti javnost o svim aktivnostima Miss Turizma Srbije za SUPER FINALE 2021. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com