Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Kompletirana turistička i vinska signalizacija u Vršcu

Kompletirana turistička i vinska signalizacija u Vršcu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Turistička organizacija Vršac uradila je dopunu vinske signalizacije u Gudurici. Tamo je pre nekoliko godina postavljena vinska signalizacija, obeleženi su vinski podrumi i vinarije kako bi se turisti i posetioci lakše snalazili. U međuvremenu je registrovano ješ nekoliko vinarija i tokom prošle godine u Gudurici su obeležene Vinarija Rnjak i Vinarija Mišić, što će omogućiti turistima koji individualno dolaze u ovo vinsko selo lakše snalaženje.

            Takođe, Turistička organizacija Vršac zajedno sa Mesnom zajednicom Šušara realizovala je projekat postavljanja turističke signalizacije i obeležavanju turističkih lokaliteta u mestu Šušara.  Obeleženo je skretanje za Zagajička brda pre ulaska u selo, postavljena je signalizacija u centru sela za Zagajička brda, crkvu Sv. Lasla, Kaštel Marijeta i tabla sa informacijama o vetrenjači i ispred Kaštela Marijeta.
            Ljubitelji prirode, lova, biolozi, planinari, rekreativci, koji uživaju u lepotama peščare i Zagajičkim brdima, postavljena signalizacija će biti od koristi.
            Postavljanje tabli i turističke signalizacije u Šušari finansirano je od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice, a postavljanje vinske signalizacije finansirala je Turistička organizacija Vršac

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com