Fri04192024

Poslednja izmena:08:43:12 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Besplatne online pripreme na novosadskom PMF

Besplatne online pripreme na novosadskom PMF

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Prirodno-matematički fakultet i ove godine organizuje BESPLATNE ONLINE PRIPREME za fakultetske prijemne iz matematike, informatike, hemije, zaštite životne sredine i biologije.

            PRIPREME IZ MATEMATIKE I INFORMATIKE - Departman za matematiku i informatiku: Prvi čas će biti održan u utorak, 2. februara od 20 časova. Potrebno prethodno da se registrujete – svi detalji su na sajtu www.dmi.uns.ac.rs.
            PRIPREME IZ HEMIJE - Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine:
Pripreme počinju 13. februara u 10 časova, potrebno je prethodno da se registrujete – svi detalji su na sajtu departmana www.dh.uns.ac.rs.
            Od 6. marta počinje i nastava za prijemni iz ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE.
            PRIPREME IZ BIOLOGIJE - Departman za biologiju i ekologiju: Nastava kreće 13. februara u 11.00 časova, sve detalje ćete pronaći na sajtu departmana www.dbe.uns.ac.rs.
            Studentski parlament PMF-a i Savez studenata PMF-a Univerziteta u Novom Sadu, najavili su da 28. marta u 12h organizuju PROBNI PRIJEMNI ISPIT. To je prilika da maturanti, dok su još u toku BESPLATNE PRIPREME ZA PRIJEMNI, provere svoje znanje i upoznaju se sa pitanjima koja će ih čekati u julu na pravom testu.
            Ispit će biti održan na Departmanu za matematiku i informatiku u Amfiteatrima A1,A5 i A7.
            Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati putem mailova: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com