Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Promotivni materijal Turističke organizacije Vršac

Promotivni materijal Turističke organizacije Vršac

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Turistička organizacija Vršac je i tokom 2020. godine, uradila dvojezični katalog „Vršačke manifestacije“. Katalog je štampan na srpsko-rumunskom i srpsko-mađarskom jeziku i u njemu su predstavljene sve velike manifestacije sa kojima je Vršac poznat u zemlji i inostranstvu. Pre svega, tu su Dani berbe grožđa, Vinofest, Vršački venac, Vršačka pozorišna jesen, ali i one novije, ali isto tako poznate i posećene, kao što su Vind fest, Way of Life, seoske slave.

            Sredstva za izradu kataloga „Vršačke manifestacije“ dobijena su po konkursu Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice.
            Takođe, Mesna zajednica Gudurica i Turistička organizacija Vršac uradile su promotivni materijal o Gudurici i to na srpskom, mađarskom i rumunskom jeziku kojim se promoviše selo kao vinogradarski kraj i kao multinacionalna sredina. Sredstva su takođe obezbeđena na konkursu kod Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne zajednice.
            Promotivni materijal biće podeljen vinarijama u Gudurici i na sajmovima turizma u zemlji i inostranstvu na kojima će učestvovati Turistička organizacija Vršac.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com