Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turističke organizacije Zlatibor pokrenula sopstvene elektronske novine

Turističke organizacije Zlatibor pokrenula sopstvene elektronske novine

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Turistička organizacija Zlatibor (TOZ) objavila je prvo izdanje Elektronskih novina. U januarskom izdanju elektronskih novina TOZ je pripremila tekstove o aktuelnim dešavanjima u turizmu Zlatibora, turističkoj ponudi, velikim projektima.

             Elektronski časopis napravljen je u skladu sa savremenim informativnim potrebama, kao pokušaj da se još dalje čuje glas o zlatiborskim sadržajima i dešavanjima. TO Zlatibor već godinama posvećeno radi na promotivno - marketinškim aktivnostima, predstavlja s ponosom kod nas i u svetu (na sajmovima, u medijima, društvenim mrežama) prave vrednosti ''zlatne planine''. To je, pored ostalog, doprinelo rekordnoj posećenosti i ugledu ovog turističkog centra.
            Sada se, uz te i druge aktivnosti, javnosti TO Zlatibor obraća i ovim elektronskim novinama. U elektronskom izdanju novina prikazuje se najvažnije, opisuje i beleži zanimljivo, svodi postignuto.
            U važnom periodu za turistički Zlatibor utemeljeno je ovo elektronsko izdanje. Svoj rad je u ovom mesecu otpočela „Gold gondola'', kapitalni projekat zlatiborskog turizma, u koji je opština Čajetina uložila 13 miliona evra. Krenule su vožnje, interesovanje je izuzetno i očekivanja da će gondola doneti ključni iskorak Zlatiboru postaju sve realnija. Nedavno je završena kompletna rekonstrukcija Kraljevog trga i jezera u centru planine, ceo taj prostor dobio je moderan izgled. Tokom proteklih novogodišnjih praznika i raspusta, uprkos nepovoljnim zdravstvenim prilikama, dnevno je na Zlatiboru boravilo i preko 30.000 gostiju. Zimska poseta je na nivou prošlogodišnje, uz zdravstvenu bezbednost svih posetilaca. Time planina potvrđuje svoj visok turistički renome, lidersko mesto i otpornost u izazovima.
            Više o svemu tome, bitnim događajima, zlatiborskoj ponudi, uspešnim hotelima i drugim temama pisano je u ovom i narednim brojevima elektronskih novina, koje će izlaziti jednom mesečno. Opredeljenje Turističke organizacije Zlatibor je da u narednom periodu pojača promociju ''zlatne planine'' na internet portalima i društvenim mrežama, u šta se uklapa i ova novina kao pogodan način informisanja javnosti.


            Prvo izdanje elektronskih novina Turističke organizacije možete pogledati na: https://www.cajetina.org.rs/sites/default/files/doku-vest/01-2021/PrvibrojelektronskihnovinTuristickeorganizacijeZlatibor.pdf

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com