Tue12052023

Poslednja izmena:11:36:23 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Srđan Olman: ŠTA NAS JE SNAŠLO u Areni Cineplex 1. aprila

Srđan Olman: ŠTA NAS JE SNAŠLO u Areni Cineplex 1. aprila

  • PDF

            Jubilarna godina bioskopa Arena Cineplex donosi novine, ne samo filmskim sladokuscima, nego i posetiocima širih interesovanja.
            Tim povodom, Arena sa zadovoljstvom predstavlja stand up nastup Srđana Olmana „Šta nas je snašlo?” koji će biti održan u četvrtak, 1. aprila u 19 časova u najvećoj sali bioskopa.  Ulaznice po ceni od 800 dinara od danas su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.

            Svetski dan šale, 1. april, idealna je prilika da se dobro nasmejete i opustite uz novi show koji je pripremio nosilac titule „Najbolji komičar Srbije” iz 2014. godine, Srđan Olman. Nakon što je sa svojim One man show-om „Severno ledeni humor” obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi show „Pravda za Olmana” koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno pomenutim problemima tokom  Srđanovog detinjstva.
            Iako je mislio da treći show neće pisati narednih godinu dana, korona virus poremetio mu je planove i naterao ga da napiše i svoj treći show „Šta nas je snašlo?”, Olman kaže da je ovaj show nastao za rekordna dva meseca, što je samo pokazatelj koliko je frustracije u njemu izazvala novonastala situacija u kojoj je, osim društvenog života, dobrim delom izgubio mogućnost i pravo na rad.
            O najaktuelnijoj temi, ali na potpuno drugačiji način i iz drugog ugla imaćete priliku da čujete od Olmana lično 1. aprila u 19 časova u bioskopu Arena Cineplex. Obezbedite svoje karte na vreme. Karte su u prodaji.

Jelena Galetin - Žakić
Regional Marketing Manager
Arena Cineplex

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com