Sat06222024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Tiski cvet novi apartman u sklopu somborskog Green Town-a

Tiski cvet novi apartman u sklopu somborskog Green Town-a

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Turistička organizacija Sombor predstavila je novi smeštajni objjekat u gradu zelenila - luksuzni  apartman Tiski Cvet u okviru Green Town Apartmana.
             Novi apartman povešće vas ma cvetanje Tise - izuzetno redak i lep prirodni ciklus, po kojem je ova reka poznata i posebna i svake godine oduševljava zaljubljenike u prirodu koji imaju sreće da se nađu na pravom mestu u pravo vreme. U čast ove jedinstvene prirodne pojave na obali Tise okuplja se na hiljade romantika koji u večernjim satima uživaju u manifestaciji koja se svake godine organizuje kako bi se ovaj fenomen proslavio.

            Romantičan ambijent ovog apartmana upotpunjuju wellness i spa elementi poput saune: „Kedrova priča”  i jakuzzi kade smeštenih u spavaću sobu Tiskog Cveta.
            Fito sauna „Kedrova priča” je prijatan i opuštajući tretman koji pomaže da uklonite akumulirani umor, da saberete misli i nerve, da se osećate kao novi. Pored toga, „kedrovo bure” pomaže u lečenju mnogih bolesti.
            Svi apartmani, a posebno Tiski Cvet, imaju predivan pogled na jedinstven park u kome svoje putnike još uvek dočekuju somborski fijakeristi.
            Svi apartmani imaju flat-screen tv, kablovsku telviziju i besplatan bežični internet. Uz svaki apartman vezano je besplatno jedno parking mesto na zatvorenom parkingu.

Foto i tekst: Green Town Apartmani
Informacije i rezervacije: 069 4377112
www.greentownapartments.com

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com