Thu07252024

Poslednja izmena:07:58:03 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Mobilnom aprlikacijom do boljeg informisanja korisnika

Mobilnom aprlikacijom do boljeg informisanja korisnika

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Novi aplikativni softver za mobilne telefone, koji obuhvata sve relevantne informacije u vezi sa radom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, koje su već sadržane na postojećoj internet prezentaciji Sekretarijata, predstavljene su u utorak, 20. aprila 2021. godine nedavno na KZN.

            - Aplikacija za mobile telefone ima za cilj da apsolutno transparentno približi rad Sekretarijata svim građanima, a pre svega onima koji su zainteresovani za konkurse. Smatram da je potrebno i na ovaj način otvoriti rad Sekretarijata i da ,,na jedan klik“ budemo dostupni svima, te da svako ko instalira aplikaciju bude obavešten o svakoj promeni, događaju i odluci - rekao je sekretar Ivanišević, predstavljajući aplikaciju Sekretarijata za privredu APV.
            Kako bi značajnije unapredio komunikaciju sa korisnicima i zainteresovanim stranama, kao i efikasniju i bržu dostupnost podataka i informacija u vezi sa radom samog Sekretarijata, kao i o podsticajnim merama, kreirana je aplikacija za mobilne telefone koja objedinjuje bolju dostupnost, ali i kvalitet samog sadržaja, idući u korak sa novim tehnologijama i novim percepcijama. Sekretarijat na ovaj način pruža mogućnost krajnjem korisniku da u svakom trenutku bude tačno informisan o svim aktuelnim dešavanjima, što njegov rad čini projemčivim i transparentim.
            Preuzimanjem aplikacije za Android i IOS mobilne operativne sisteme, sa Google Play i Apple prodavnice, gde se može pronaći pod nazivom ,,Privreda i Turizam APV“, ona zauzima svega 27 megabajta skladišnog prostora, a korisnik pristupa najtraženijim sadržajima koji se inače mogu naći i na veb stranici Sekretarijata na spriv.vojvodina.gov.rs.
            Sekretar Ivanišević je istakao da je osnovni cilj ove aplikacije što bolja i efikasnija informisanost javnosti o svim dešavanjima u radu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, kako bi se ostvarila što bolja interakcija sa javnošću. On je pozvao korisnike da učestvuju u kreiranju daljeg koncepta same aplikacije, tako što će obavestiti Sekretarijat o tome šta je potrebno promeniti, kako bi se aplikacija što više unapredila i približila krajnjim korisnicima. Takođe je naglasio da je i dalje u funkciji besplatan kontakt centar Sekretarijata koji je bio aktuelan u toku trajanja prethodno objavljenih konkursa, kako bi se što brže i efikasnije došlo do informacija od značaja za korisnike.

Aplikacija se može preuzeti putem sledećih linkova:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details...
App Store: https://apps.apple.com/.../privreda-i.../id1556282589

Izvor:
http://www.spriv.vojvodina.gov.rs/

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com